УКР РУС

Головні новини футболу 4 жовтня: Барселона програла в Лізі чемпіонів, феєрія Баварії, визначена дата Класичного

5 жовтня 2022 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 4 жовтня.

Ліга чемпіонів

Баварія ефектно розбила Вікторію: слаломний шедевр Мане, легкий дубль Сане, жодного натяку на кризу. Марсель переміг у голлівудському матчі, пропустивши красу – ексголкіпер Реала поховав Спортінг за 10 хвилин.

Інтер вигриз перемогу у Барселони, знявши 12-річне прокляття, а Брюгге з Соболем переграв Атлетіко. Наполі знищив Аякс з тенісним рахунком, а Ліверпуль впорався з Рейнджерс завдяки філігранному удару Трента.

Наші в єврокубках

Шахтар сьогодні зустрінеться з Реалом в матчі Ліги чемпіонів. Анонс незабаром з'явиться на сайті. За мадридців точно зіграє Лунін, а також Андрій може провести ще 3 поєдинки. Мірча Луческу визначився з заявкою Динамо на матч Ліги Європи – новачки отримають шанс, сюрпризи від румуна.

Інші новини

Шахтар та Динамо дізнались дату та час проведення Класичного. Ворскла офіційно оголосила про підписання екс-форварда Тоттенхема. Металіст 1925 оголосив про трансфер юного бразильця.

Руслан Маліновський провів "урок" історії України для Ілона Маска. Віталій Миколенко увійшов до символічної збірної 9-го туру АПЛ.