УКР РУС

Головні новини футболу 17 жовтня: Лунін отримав топ-варіант у Європі, Ювентус і Барселона здобули трудові перемоги

18 жовтня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 17 жовтня.

Україна

У першому матчі нового тренера Минай розписав нічию з Десною – ненудні нулі в Ужгороді. Полтавська Ворскла втримала перемогу над Олександрією у феєричному матчі з дублем Рангеля.

Хавбек Кирило Ковалець зазнав моторошної травми у матчі з Ворсклою і покинув поле на ношах. Екс-керманич Волині Віталій Кварцяний заінтригував можливим поверненням в український футбол.

Європа

Туринський Ювентус переміг Рому вдома завдяки курйозному голу Кіна. Тим часом Аталанта розгромила Емполі в день 114-річчя клубу – Маліновський втратив свій шанс після виходу на заміну.

У чемпіонаті Іспанії Барселона перемогла Валенсію – Депай і Фаті залякують Динамо перед Лігою чемпіонів. Мюнхенська Баварія розтрощила Байєр і одноосібно очолила Бундеслігу.

Інші топ-події

Андрій Лунін може повторити шлях Хакімі – Борусія Д готова перезапустити кар'єру українця. "Виняткова краса": італійська преса закохалася в Коваленка, який врятував Мотту – його перлині позаздрить зірка Серії А.

Шахтар – Реал: з'явилася аявка мадридців на зустріч Ліги чемпіонів. Поєдинок із Реалом обслуговуватиме арбітр, який вже фіксував перемогу "гірників" над "вершковими".