УКР РУС

Головні новини футболу 15 січня: Динамо розпочало збори, екс-зірка Барси їде в Україну, Руні завершив кар'єру гравця

16 січня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 15 січня.

Україна

Динамо вирушило на перший тренувальний збір в ОАЕ. Мірча Луческу взяв 30 футболістів – тренер дав шанс найкращому бомбардиру молодіжки, натомість залишив кількох гравців у Києві.

Мірча Луческу в Динамо надовго: з яким багажем кияни вилетіли на перші зимові збори – "Футбол 24" розібрався з ситуацією в таборі киян.

Яя Туре повертається в Україну. Вже наступного тижня колишня зірка Манчестер Сіті працевлаштується в одному з клубів УПЛ.

"Далекий родич гравця, яким захоплювалися": Маліновський змарнував шанс і розчарував Італію, Аталанта сяє і без українця.

Трансфери

Колишній капітан Карпат Олег Голодюк продовжить кар'єру в Першій лізі. Олександрія повернула двох гравців із Європи – серед них чемпіон світу.

Богдан Бутко знову покине Шахтар. Досвідчений захисник, який 2020 рік провів у польському Леху, не полетить з "гірниками" на збори. Інший гравець Шахтаря – Віктор Коваленко – вперше прокоментував чутки про контракт з Аталантою.

Гент відмовився продавати Романа Яремчука лідеру європейського чемпіонату.

Світ

Вейн Руні став повноцінним головним тренером після серії вдалих результатів своєї команди. Відповідно, 35-річний екс-нападник Манчестер Юнайтед і збірної Англії таким чином завершив свою кар'єру гравця.

Лаціо зганьбив Рому в дербі, завдавши команді Паулу Фонсеки вже третьої розгромної поразки в поточному сезоні Серії А.

Барселона перенесла президентські вибори на невизначений термін. Вони повинні були пройти 24 січня, але тепер можуть відбутися у березні.

Клубний чемпіонат світу втратив одного учасника, проте ФІФА вже знайшла вихід із ситуації.