УКР РУС

Головні новини 17 серпня: Шахтар здолав Монако, Вернидуб створив сенсацію в Європі, Баварія взяла перший трофей у сезоні

18 серпня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 17 серпня.

Ліга чемпіонів

Донецький Шахтар натужно обіграв Монако у першому матчі плей-офф ЛЧ – відео гола та огляд поєдинку кваліфікації головного єврокубка.

Керманич монегасків Ніко Ковач розсипався у компліментах гравцю донецького клубу. Монако – Шахтар: Роберто Де Дзербі поспілкувався з пресою після поєдинку.

Тираспольський Шериф Вернидуба з розгромом однією ногою в групі Ліги чемпіонів, а Зальцбург дотиснув Брондбю на останніх хвилинах.

Трансфери

Італійська Рома офіційно придбала Абрахама у Челсі за 40 млн євро. Форвард пояснив, чому відгукнувся на пропозицію саме "вовків".

Супряга в Сампдорію: президент генуезців поставив Динамо ультиматум у перемовинах про трансфер. Українець зберігає шанси перебратись в Італію попри проблеми з "блучерк'яті".

Інші топ-події

Чемпіон світу Олександр Петраков очолив збірну України замість Шевченка. Журналіст розкрив особливості контракту фахівця й імена помічників.

Мюнхенська Баварія виграла Суперкубок Німеччини, здобувши перемогу над Борусією Д – Нагельсманн завоював перший трофей у кар'єрі. Рапід – Зоря: визначився транслятор матчу кваліфікації Ліги Європи.