УКР РУС

Головні новини футболу 26 грудня: Ман Сіті знову програв та відпустив Ліверпуль, Роналду врятував Ювентус від поразки

27 грудня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 26 грудня. Друга поспіль поразка Манчестер Сіті, Ліверпуль – чемпіон Англії за підсумками першого кола, рятівник Роналду.

Манчестер Сіті знову програв – Ліверпуль пішов у відрив

В 19 турі АПЛ Манчестер Сіті поступився Лестеру. Ця поразка стала для підопічних Гвардіоли другою поспіль – на тижні "містяни" поступились Крістал Пелас. Ця невдача відкинула чемпіона Англії вже на 3 місце в чемпіонаті – другу позицію наразі посідає Тоттенхем.

Олександр Зінченко потрапив у заявку Манчестер Сіті, проте так і не вийшов на поле. До слова, конкурент українця отримав пряму червону картку, через яку ризикує опинитись поза грою на 3 матчі.

Ліверпуль завдяки перемозі над Ньюкаслом збільшив свій відрив від Манчестер Сіті вже до 7 очок та гарантовано зустріне 2019 рік лідером АПЛ. За все перше коло чемпіонату команда Юргена Клоппа не зазнала жодної поразки.

Топ-матчі дня

Ювентус зіграв внічию з Аталантою, втративши очки лише вдруге в сезоні. Туринці догравали матч у меншості, проте Кріштіану Роналду, який вийшов на заміну, своїм голом врятував Ювентус від першої поразки в чемпіонаті.

Осічкою Ювентуса не зумів скористатись Наполі. Команда Карло Анчелотті програла Інтеру, пропустивши єдиний гол вже у компенсований до другого тайму час. Рома впевнено перемогла Сассуоло – юний талант римлян забив блискучий гол. Цікаво, що матч у Римі відвідав Віктор Циганков – за чутками, саме Рома цікавиться лідером киян.

Мілан знову зганьбився, зігравши унічию з аутсайдером Фрозіноне. Вперше за 34 роки колишня команда Андрія Шевченка не може забити у 4-х поєдинках Серії А поспіль.

Челсі в непростому матчі здолав Уотфорд, а Арсенал втратив очки у матчі з Брайтоном. Манчестер Юнайтед у другому матчі під керівництвом Сульшера знову здобув перемогу.

Інші головні події

Роман Яремчук віддав асист у матчі Гента проти Генка Руслана Маліновського, проте це не допомогло його команді уникнути поразки.

Екс-хавбек Шахтаря Дуглас Коста відмовився переходити в Манчестер Юнайтед. Тим часом Неймар зможе покинути ПСЖ дешевше, ніж обійшовся паризькому клубу – класула гравця зменшиться до 160 млн євро.

Барселона лідирує в боротьбі за форварда Тоттенхема Харрі Кейна – топ-трансфер може відбутись влітку наступного року.