УКР РУС

Головні новини футболу 24 грудня: Мілевський повернувся в УПЛ, Динамо відпустило чемпіона світу, ПСЖ звільнив Тухеля

25 грудня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 24 грудня.

Артем Мілевський знову гратиме в Україні

Екс-форвард збірної України 7 років грав за кордоном у складі низки команд, але тепер вирішив повернутися в УПЛ. 35-річний Артем Мілевський підписав контракт з Минаєм, хоча основним претендентом на нього донедавна вважався львівський Рух. Угода розрахована на 1,5 року, а ЗМІ оприлюднив зарплату колишнього нападника Динамо.

Мілевський розкрив мету повернення в чемпіонат України та не виключив, що Минай стане останнім клубом в його кар'єрі.

Україна

Георгій Цітаішвілі перебрався у Ворсклу. Динамо відпустило чемпіона світу в оренду до кінця поточного сезону. Вінгер не мав ігрової практики в першій частині сезону – лише 4 появи на полі в матчах УПЛ і жодної в ЛЧ.

Віктор Коваленко підписав попередній контракт з Аталантою, повідомив португальський журналіст. Ба більше, хавбек Шахтаря може перебратися в Італію вже у січні, стверджують тамтешні видання.

Євген Хачеріді може повернутися в Україну. Як відомо, Динамо Брест планує оптимізувати витрати та попрощатися з українцем через його високу зарплату.

Світ

ПСЖ звільнив Томаса Тухеля, який у серпні вивів команду до фіналу Ліги чемпіонів. Офіційно відхід тренера досі не підтверджено, але гравці паризького клубу вже попрощалися з наставником. Крім того, вже визначений фаворит на посаду нового очільника ПСЖ.

Дженнаро Гаттузо бореться з невиліковною хворобою – мужності італійської легенди можна лише позаздрити.

Небачена криза в Ювентусі. Суперники команди Андреа Пірло йдуть у відрив, а Руслан Маліновський погрожує добити "Стару синьйору".

Легендарний воротар Хосе Луїс Чілаверт балотується на посаду президента Парагваю.