УКР РУС

Головні новини 21 жовтня: Шахтар приголомшив Реал, Баварія феєрично стартувала в ЛЧ, реакція на Динамо в Європі

22 жовтня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 21 жовтня.

Реал – Шахтар

Шахтар створив головну сенсацію першого туру Ліги чемпіонів – обіграв на виїзді Реал. "Гірники" провели феєричний перший тайм, завдавши Мадриду до перерви найбільшої домашньої поразки в історії єврокубків. А в другому таймі втримали переможний рахунок.

Героями зустрічі стали Тете та Соломон, які забили по голу у ворота Куртуа. Дивіться відеоогляд яскравого поєдинку. Луїш Каштру вказав на фактори, які допомогли донеччанам перемогти. А Зінедін Зідан розповів, чого не вистачило його зірковій команді, аби здолати чемпіонів України.

В іншому матчі групи Інтер розписав вогняну нічию з Борусією М і залишив Шахтар лідером.

Ліга чемпіонів

Ігровий день Ліги чемпіонів подарував багато цікавих поєдинків. Баварія знищила Атлетіко та успішно розпочала захист титулу. Зальцбург не втримав перемогу над Локомотивом – росіяни вперше зіграли в ЛЧ без Сьоміна.

Олександр Зінченко та Руслан Маліновський не виходили на поле, але їхні клуби здобули по три очки – Манчестер Сіті дотиснув Порту, Аталанта розгромила Мітьюлланд. Ліверпуль у слабкому матчі мінімально переграв Аякс.

Відлуння поразки Динамо від Ювентуса

"Циганков – найбільше розчарування": Динамо знищують і хвалять – реакція на першу поразку Луческу вражає полярністю. InStat назвав найкращого гравця зустрічі у складі киян.

Динамо краще, ніж гадали: ключові помилки Луческу та Сидорчука проти Ювентуса і відповіді на важливі запитання. Італійські ЗМІ: Луческу зрадили, найкращий і найгірший у Динамо, вбивство імені Роналду – Пірло переграв свого Маестро.