УКР РУС

Головні новини футболу 14 листопада: Реал може відправити Луніна у Райо Вальєкано, збірна України втратила захисника

15 листопада 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 14 листопада.

Потенційно новий виклик Луніна

Голкіпер збірної України та мадридського Реала Андрій Лунін може перейти вже у третій клуб за якихось півроку. Екс-гравець луганської Зорі, який не входить у плани головного тренера Леганеса Маурісіо Пеллегріно, перебуває на радарі у Райо Вальєкано, інформують іспанські ЗМІ.

Реал серйозно занепокоєний ситуацією Луніна, який страждає у Леганесі від браку ігрової практики. Королівський клуб збирається розірвати орендну угоду з "пепінерос" та підшукати екс-голкіперу Зорі команду, де б він регулярно виходив на поле і набирався досвіду. Райо – один з пріоритетних варіантів для "бланкос".

Футбол 24" також з'ясував, як Андрій Шевченко міг би допомогти Луніну отримати ігрову практику в Леганесі.

Збірна України продовжує підготовку до Словаччини

Захисник Луго Василь Кравець покинув розташування збірної України через травму. За попередніми прогнозами, футболіст не зможе виходити на поле протягом 7-10 днів.

Тим часом, Олександр Караваєв зізнався, що Шевченко готує нові тактичні схеми у грі національної команди. Натомість Роман Яремчук поскаржився на український холод.

Одне з тренувань збірної України перед матчем проти Словаччини відвідав Руслан Ротань.

Тренерські відставки та призначення

Екс-наставник Лестера Клаудіо Раньєрі повернувся в АПЛ. Італійський фахівець очолив Фулхем. Після 12 турів лондонський клуб з 9 очками замикає турнірну таблицю Прем'єр-ліги.

Натомість Юрій Вірт офіційно покинув посаду головного тренера винниківського Руха. Термін дії контракту з фахівцем завершився і сторони вирішили не продовжувати співпрацю. Новим головним тренером Руха може стати відомий фахівець Леонід Кучук.