УКР РУС

Головні новини футболу 11 липня: Хорватія вийшла до фіналу ЧС-2018, Ярмоленко перейшов у Вест Хем

12 липня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 11 липня.

Хорватія – другий фіналіст ЧС-2018

Збірна Хорватії в овертаймі перемогла Англію та вийшла у фінал Мундіалю. Іван Перішіч, який став найкращим гравцем матчу, забив сам і віддав гольову передачу на Маріо Манджукіча. Однак, екс-арбітр ФІФА вважає, що гол Перішіча не можна було зараховувати через фол. Хорватія – Англія – дивіться відео голів та огляд поєдинку 1/2 фіналу чемпіонату світу-2018. Цікаво, що лише Хорватія і Англія тричі грали в екстра-таймах в плей-офф мундіалів.

Фінальний поєдинок проти збірної Франції хорвати зіграють у неділю, 15 липня.

Ярмоленко став гравцем Вест Хема

Після одного сезону в Борусії Д Андрій Ярмоленко офіційно став гравцем Вест Хема. Угода укладена за схемою 4+1. Український вінгер вже прокоментував підписання контракту із "молотками". Агент гравця Вадим Шаблій вважає, що перехід до Вест Хема стане лише плюсом для Ярмоленка. Також українець зворушливо попрощався з Борусією Д. Рядові англійські вболівальники активно реагують у соцмережах на перехід українця.

Інші топ-події дня

Президент Наполі Ауреліо Де Лаурентіс підтвердив, що Саррі невдовзі очолить Челсі. Юристи "партенопейців" близькі до компромісу з босами лондонців щодо суми компенсації за італійського тренера.

Італійський Мілан перейшов у власність хедж-фонду Elliot Management. Причиною цього стали борги вже екс-власника "россонері", китайського бізнесмена Йонхонга Лі.

"Футбол 24" взяв ексклюзивне інтерв'ю в першого темношкірого тренера в історії УПЛ – керманича Львова бразильця Жилмара.