УКР РУС

Передостанній шанс Зінченка, Ярмоленко проти своїх улюбленців, битва нескорених в Мілані: топ-5 матчів мідвіку

21 липня 2020 Читать на русском

Двобій Уотфорда та Манчестер Сіті, візит "молотків" на Олд Траффорд, тренерська дуель Клоппа та Лемпарда, "реанімація" Франції та перший вояж Маліновського до Мілана в анонсі головних матчів мідвіку, які ви повинні переглянути.

Уотфорд – Манчестер Сіті

21 липня, 20:00. Уотфорд, Вікарідж Роуд

Телетрансляція на каналі Setanta Sports, звіт про матч читайте на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Олександр Зінченко може отримати один із останніх шансів закріпитися в основі Манчестер Сіті. Конкурент українця – Бенжамен Менді – знову не вразив у кубковому матчі проти лондонського Арсенала (0:2), тому під час трансферного вікна штаб Гвардіоли шукатиме сильного виконавця на лівий фланг. Це означає, що нинішній дует оборонців опиниться у зоні ризику, а місце під сонцем (тобто, в обоймі) буде лише для одного.

Арсенал – Ман Сіті: Обамеянг виводить Лондон у фінал Кубка, прогрес "гуннерів" на тлі тьмяних грандів і невиразний Менді

Уотфорд здивував відставкою головного тренера за 2 тури до кінця чемпіонату. Найджел Пірсон став третім невдахою, якому вказали на двері з менеджерського крісла "шершнів" у цьому сезоні. До поєдинків проти Сіті та Арсенала команду готуватиме екс-хавбек Вест Хема Хайден Маллінз. Його підопічні випереджають зону вильоту лише на 3 пункти, проте Астон Вілла та Борнмут матимуть легших суперників (Арсенал і Вест Хем та Евертон відповідно). Уотфорду навіть у програних матчах доведеться прагнути до мінімальних невдач. Різниця м'ячів – ключовий показник в АПЛ при рівності очок.

Прогноз "Футбол 24": 0:3

Манчестер Юнайтед – Вест Хем

22 липня, 20:00. Манчестер, Олд Траффорд

Телетрансляція на каналі Setanta Sports, текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Андрій Ярмоленко матиме свою нагоду довести профпридатність керманичу "молотків" Девіду Мойєсу. Лондонці теж ще не гарантували собі збереження прописки в еліті, конкурент українця Боуен минулого тижня не вразив, а Манчестер Юнайтед – серед його улюблених команд. Ярмола забив манкуніанцям восени, а майже два роки тому доклався до ще однієї звитяги Вест Хема над "червоними дияволами" (3:2).

ест Хем переміг Уотфорд: 14 хвилин Ярмоленка без шансів на успіх, тьмяний матч конкурента та фантастична форма Антоніо

Та цього разу МЮ – безумовний фаворит. Підопічні Уле Гуннара Сульшера вже зрівнялись із Лестером за очками, а перемога над Ярмоленком і Ко дозволить випередити "лисиць" перед очним протистоянням у фінальному турі. На вихідних манкуніанці припинили свій похід за Кубком Англії і тепер можуть зосередитися на потраплянні до топ-4. Після карантину Манчестер Юнайтед узяв 17 очок (із 21-го можливого) і жодного разу не програв у чемпіонаті. Враховуючи це, перспективи "молотків" бодай на очко нині виглядають сумнівними – чудовий час присоромити експертів.

Прогноз "Футбол 24": 2:0

Ліверпуль – Челсі

22 липня, 22:15. Ліверпуль, Енфілд

Телетрансляція на каналі Setanta Sports, текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Стараннями долі та жеребу Ліверпуль і Челсі проведуть свій 4-й матч упродовж сезону. Лондонці програли битву за Суперкубок УЄФА та перше побачення в АПЛ, але взяли реванш у Кубку Англії. У неділю "сині" впевнено переграли МЮ і пробилися до фіналу турніру, що напевне додасть позитивних емоцій перед ще одним принциповим протистоянням. Челсі ще не гарантував собі місце в ЛЧ, тому на Енфілді гратиме на перемогу.

Челсі впевнено переграв Манчестер Юнайтед і став другим фіналістом Кубка Англії

Натомість Ліверпуль давно наділений розкішшю грати задля власного задоволення. Щоправда, відбувати номер проти "синіх" хлопці Юргена Клоппа точно не будуть. Поразка Арсеналу минулого тижня виглядає випадковістю, а чергова невдача в матчі з грандом (мерсисайдці на початку липня програли ще й Сіті) поставить під сумнів здатність "червоних" втриматися на вершині Прем'єр-ліги. Тому знову засяяти буде дуже доречно для зірок Ліверпуля.

Прогноз "Футбол 24": 1:1

ПСЖ – Сент-Етьєн

24 липня, 22:00. Сен-Дені, Стад де Франс

Телетрансляція на території України не запланована, звіт про матч читайте на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Французький футбол повертається після майже 5-місячної паузи фіналом Кубка. Тамтешні функціонери, мабуть, уже не раз пожалкували через поспішне рішення достроково завершити сезон, а вболівальники можуть радіти, що бодай доля другого за значенням трофею не вирішиться у кабінетах. ПСЖ – безумовний фаворит протистояння. Взимку парижани двічі розгромили Сент-Етьєн, а в липневих спарингах знищили Беверен і Гавр.

Неймар vs Мбаппе, успіх Марселя зі сльозами надії, обкрадений Ліон, Камавінга затягнув Ренн в ЛЧ – ревю сезону Ліги 1

Трощили опонентів і "зелені", проте реальна ігрова форма обох команд залишається загадкою. За такої ситуації на перший план виходить клас виконавців. Те, що ПСЖ є сильнішим індивідуально – секрет Полішинеля. До того ж, підопічні Томаса Тухеля зобов'язані швидко повертати кондиції раніше за інші французькі клуби. Уже за 2,5 тижні чемпіон Франції гратиме плей-офф Ліги чемпіонів, а новий формат турніру навіть дрібних помилок не пробачить.

Прогноз "Футбол 24": 3:0

Мілан – Аталанта

24 липня, 22:45. Мілан, Сан-Сіро

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: У міланському Храмі футболу зійдуться найсильніші команди Італії посткарантинного періоду. І Мілан, і Аталанта після вимушеної паузи здобувають лише позитивні результати. Тим не менше, потрібнішою звитяга виглядає для "россонері". Підопічні Стефано Піолі відчайдушно намагаються встигнути на потяг за маршрутом "Серія А – єврокубки" та повинні набирати максимум, аби продовжити переслідування Роми та Наполі.

Верона – Аталанта: Маліновський награв на провал, Гасперіні бив учень, а екс-зірка Динамо перевершив українця

Натомість Аталанта вже знову стрибнула вище голови й, попри математичні шанси на Скудетто, може зосередитися на підготовці до "фіналу восьми" Ліги чемпіонів. Там ще й жереб був прихильним до бергамасків – їхня турнірна сітка дозволяє тіфозі "Богині" навіть обережно мріяти про вирішальний матч. Додаємо до цього вже гарантоване місце в ЛЧ наступного сезону й стає зрозуміло, що навіть невдача на Сан-Сіро не затьмарить ще один неймовірний рік Аталанти. Зате гравці на кшталт Руслана Маліновського мають зайву нагоду підтвердити претензії на місце в основі.

Прогноз "Футбол 24": 2:2

Ювентус ризикує втратити Роналду через нового тренера – Саррі висить на волосині, а легенда туринців може стати катом