УКР РУС

Ярмоленко, як іспит Моурінью, королівські розбірки в Мадриді, ностальгійний день X Анчелотті: топ-5 матчів євровікенду

22 листопада 2019 Читать на русском

Інтригуюче лондонське дербі Вест Хема та Тоттенхема, очікування карнавалу в Бергамо, розбірки двох Реалів у Мадриді, повернення Карло Анчелотті в Мілан і битва Юнайтед у Шеффілді в анонсі головних матчів вікенду, які ви повинні переглянути.

Вест Хем – Тоттенхем

23 листопада, 21:45. Лондон, Лондон Стедіум

Телетрансляція на каналі Setanta Sports, текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Жозе Моурінью повертається до англійської Прем'єр-ліги в поєдинку проти одного зі своїх антагоністів. Сенсаційне призначення Особливого за кілька днів до 13-го туру погіршує шанси Мануеля Пеллегріні втриматися на посаді керманича Вест Хема. Андрій Ярмоленко та Ко не перемагали в чемпіонаті з кінця вересня і опустилися вже на 16-те місце. Це явно не те, для чого боси "молотків" запрошували зіркового чилійського тренера. У суботу підопічні Пеллегріні спробують врятувати його від відставки.

Принижений матчем із Зорею, загін земляків та друг, якого залишили шейхам: кого Моурінью привів у Тоттенхем

Та зробити це буде непросто. Тоттенхем напевне отримав емоційний заряд від призначення Моурінью. Лідери "шпор", подейкують, були вражені мотивацією нового коуча й готові битися задля швидкого повернення хоча б у топ-6. У хорошому настрої до табору команди повернувся Харрі Кейн, який став найкращим бомбардиром кваліфікації Євро-2020. Цілком імовірно перестануть відбивати номер й інші лідери Тоттенхема з втраченою мотивацією – Вертонген, Еріксен, Аллі. Сукупність усіх цих факторів робить саме "шпор" фаворитом протистояння.

Коефіцієнти на матч від Marathon Bet: перемога Вест Хема – 4,30; нічия – 4,25; перемога Тоттенхема – 1,80.

Прогноз "Футбол 24": 1:3

Реал Мадрид – Реал Сосьєдад

23 листопада, 22:00. Мадрид, Сантьяго Бернабеу

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: На Бернабеу зустрінуться команди, яких у боротьбі за лідерство в Ла Лізі розділяє усього 2 очки. Мадрид, який ділить перше місце з Барселоною (по 25 пунктів), спробує продовжити свою переможну ходу. "Вершкові" наразі мають лише одну поразку, та занадто часто грають унічию. Натомість Сосьєдад має проблеми в обороні (14 пропущених м'ячів за 13 турів), що потенційно може вилитися у поєдинок із багатьма голами.

"Лунін не має майбутнього в Реалі": чому Роналдо не буде покараний за простій українця, але прорив вже близько

Важливе значення матиме ігрова форма мадридців після перерви на матчі збірних. Майже вся основа команди Зінедіна Зідана була задіяна в міжнародній паузі, тому французькому тренеру потрібно буде віднайти ідеальний баланс. Роль першої скрипки "вершкових" напевне знову виконає Карім Бензема, який поступово стає лідером команди. Та й Еден Азар після результативної гри за Бельгію повинен нарешті почати феєрити в Іспанії. На папері Сосьєдад виглядає аутсайдером протистояння, але хлопці Іманоля Альгасіля уміють дивувати.

Коефіцієнти на матч від Marathon Bet: перемога Реала – 1,39; нічия – 5,60; перемога Сосьєдада – 7,80.

Прогноз "Футбол 24": 3:1

Аталанта – Ювентус

23 листопада, 16:00. Бергамо, Атлеті Адзуррі д'Італія

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Центральний поєдинок у Серії А прийме Бергамо. Місцева Аталанта спробує перервати 3-матчеву серію без перемог у поєдинку з Ювентусом. Туринці ще не програвали в нинішньому сезоні, та на втрату "Старою синьйорою" очок у Ломбардії вже чатує міланський Інтер. Аталанта під керівництвом Джан П'єро Гасперіні демонструє веселий футбол, у якому грає сама та дає грати супернику. Із командами Мауріціо Саррі ця обставина могла б стати фатальною. Та Юве ще далекий від того, аби називатися його командою.

Маліновський не прогресує в Аталанті – впертий Гасперіні, проблеми українця та сенсаційний інсайд щодо трансферу

Кожна з команд має свої проблеми. "Богині" не допоможуть дискваліфікований українець Руслан Маліновський, а також лідери атаки Йосіп Ілічіч і Дуван Сапата. Натомість у Турині охололи взаємини Саррі та головної прими – Кріштіану Роналду. Наставник мав нахабство замінити португальця на старті другого тайму матчу з Міланом, а 5-разовий володар "Золотого м'яча" розлютився і поїхав зі стадіону завчасно. Щоправда, обидві сторони, здається, відіграли ситуацію назад. Тим часом 4 голи Роналду в двох матчах за збірну Португалії доводять – з ігровою формою у CR7 усе гаразд.

Коефіцієнти на матч від Marathon Bet: перемога Аталанти – 2,96; нічия – 3,62; перемога Ювентуса – 2,43.

Прогноз "Футбол 24": 1:1

Мілан – Наполі

23 листопада, 19:00. Мілан, Сан-Сіро

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", звіт про матч читайте на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: На Сан-Сіро зійдуться два кризових колективи, які за останні 5 турів здобули лише по одній перемозі. І якщо від Мілана чогось більшого було складно очікувати, то Наполі в сезоні 2019/20 відверто розчаровує. Складні взаємини в трикутнику президент-головний тренер-команда призвели до бунту гравців, яких фактично підтримав і коуч. Тепер доля Карло Анчелотті висить на волосині, а поразка в майже рідному для нього Мілані може зробити 60-річного фахівця безробітним.

Шевченко заслужив на шанс у топ-клубі, або Чому його відхід зі збірної України – питання часу

Тим часом Стефано Піолі поки може спати спокійно. Минуло трохи більше місяця від його призначення, тому кредит довіри від геніїв стратегії Мальдіні та Бобана наставник ще не вичерпав. Та 2-3 невдалі матчі можуть перевернути все з ніг на голову. Зрештою, це ж Мілан. Хоча зараз "россонері", схоже, більше переймаються імовірним другим пришестям Златана Ібрагімовіча. Натомість наявні форварди – Пйонтек і Леау – забили "аж" 4 м'ячі на двох, а віце-чемпіон світу Анте Ребіч взагалі зачах.

Коефіцієнти на матч від Marathon Bet: перемога Мілана – 3,30; нічия – 3,60; перемога Ювентуса – 2,25.

Прогноз "Футбол 24": 0:2

Шеффілд Юнайтед – Манчестер Юнайтед

24 листопада, 18:30. Шеффілд, Бремолл Лейн

Телетрансляція на каналі Setanta Sports, звіт про матч читайте на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Манчестер Юнайтед зустрінеться із конкурентом у боротьбі за єврокубки. Навряд влітку в Шеффілді могли уявити собі таке. Більше того, наразі "клинки" перебувають у турнірній таблиці вище за МЮ. Команда Уле Гуннара Сульшера чередує переможні поєдинки з нічиями та поразками й ще до кінця осені, схоже, попрощалася з надіями на вихід до Ліги чемпіонів за підсумками сезону. Хіба що різко загальмує хтось із нинішніх топ-4. Норвезький тренер перебуває під тиском, а продовження невиразних результатів і, головне, гри змусить босів манкуніанців згадати, що Маурісіо Почеттіно вже безробітний.

"Гол із раю": найбільш британський клуб АПЛ – капітан втратив сина, тренер п'є пиво, команда карає фаворитів і Ярмоленка

Тим часом Шеффілд Юнайтед цьогоріч уже довів, що може створити проблеми грандам. Підопічні Кріса Вайлдера переграли Арсенал, ледь не відібрали очки в непереможного Ліверпуля, а також зіграли внічию із Тоттенхемом і Челсі. Як наслідок, 17 очок за 12 турів і неймовірне 5-те місце в таблиці. Нинішні "червоні дияволи", відверто кажучи, не виглядають нездоланною вершиною для будь-кого в лізі. Чому б тоді "клинкам" не зняти черговий скальп гранда?..

Коефіцієнти на матч від Marathon Bet: перемога Шеффілд Юнайтед – 3,68; нічия – 3,38; перемога МЮ – 2,20.

Прогноз "Футбол 24": 1:2

Велика різниця між голами Мессі та Роналду: цифри, які "запалили" мережу після завершення відбору до Євро-2020