УКР РУС

Вукоєвіч: Я сам заплачу штраф, не хочу нікого втягувати в цю ситуацію

10 липня 2018 Читать на русском

Екс-член делегації збірної Хорватії Оґнєн Вукоєвіч заявив, що сам оплатить штраф, який був накладений на нього з боку ФІФА.

"Я сам заплачу штраф. Не хочу нікого іншого втягувати в цю ситуацію. Хочу вирішити її сам. Я знаю, що нічого поганого сказати не хотів.

"Слава Україні-2!" – з'явилося нове відео святкування Віди перемоги над Росією

У ФІФА до мене ніяких інших претензій немає. Дякую всім за підтримку. Мене взагалі не цікавить політика. Я футбольна людина, мене цікавить лише спорт. Хотів би подякувати Динамо та Ігорю Суркісу, оскільки він мене відпустив на чемпіонат світу зі збірною Хорватії, незважаючи на те, що у мене чинний контракт із клубом.

Після ЧС-2018 я повертаюся до Динамо, у мене буде багато роботи, оскільки відкрилося трансферне вікно. На нас очікує Суперкубок із Шахтарем", – цитує Вукоєвіча Обозреватель.

Відзначимо, раніше ФІФА оштрафувала Огнєна Вукоєвіча на 15 тисяч франків.

Калініченко назвав боягузтвом виключення Вукоєвіча з делегації збірної Хорватії на ЧС-2018

Нагадаємо, що після поєдинку проти збірної Росії Віда та Вукоєвіч присвятили перемогу, зокрема, і українцям. Це викликало шквал критики в російському інформаційному просторі, ФІФА попередила Віду за "Слава Україні", а в понеділок Вукоєвіч був виключений зі збірної Хорватії на ЧС-2018 через появу вірусного відео.