УКР РУС

Фантастика! Ярмоленко виграв для Вест Хема матч Кубка ліги: два тонкі асисти, дубль і космічна оцінка – відео

22 вересня 2020 Читать на русском

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко продовжує феєрити у кубкових матчах за лондонський клуб. Українець зробив величезний внесок у перемогу над Халл Сіті (5:1).

Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі Вест Хема на гру Кубка англійської ліги проти Халл Сіті, а вже на 19-й хвилині українець відзначився результативною передачею. Ярмоленко отримав м'яч перед чужим штрафним майданчиком, звільнився від опіки двох суперників і віддав класний пас верхом на Снодграсса. Партнер розстріляв ворота, а Андрій записав собі в актив асист.

Наприкінці першого тайму Ярмоленко оформив другий асист! 30-річний вінгер скористався помилкою захисника Халл Сіті, підхопив м'яч і викотив у центр штрафного майданчика на вільного Аллє. Гол француза – ще одна результативна передача для Андрія.

У другому таймі Андрій закріпив успіх Вест Хема, реалізувавши пенальті за фол проти Феліпе Андерсона! Без шансів для воротаря. А в компенсований арбітром час Ярмола оформив дубль! Він отримав передачу з флангу від Аллє й від стійки послав м'яч у сітку. Підсумковий рахунок – 5:1. Перемога імені Ярмоленка!

Вест Хем – Халл Сіті: відео результативних дій Ярмоленка

Вся користь від українця не обмежувалася моментами, які перетворилися в голи. Він створював нагоди для партнерів протягом всього поєдинку – щонайменше ще один пас на Аллє мав завершитися голом. Також Андрій був дуже успішним у дриблінгу (всі 3 спроби вдалі) та міг забивати більше. Навіть оборонні показники не просіли: 2 перехоплення, 2 вдалі відбирання.

Статистичний портал SofaScore визначив Ярмоленка найкращим гравцем матчу! Оцінка – 9.9. WhoScored взагалі поставив Андрію максимальні 10 балів!

У текстовому онлайні прес-служба Вест Хема розхвалювала Ярмоленка та його дії різноманітними епітетами. "Шикарно, прекрасний, фантастичний і розумний пас, розкішний перфоманс". У соцмережах вболівальники вражені не менше. Читати одне задоволення.

Вест Хем безпосередньо перед матчем дізнався дуже неприємні новини – Девід Мойєс і два гравці команди отримали позитивні тести на COVID-19. Однак завдяки Ярмоленку "молотобійці" спокійно перемогли з рахунком 5:1 і пройшли у наступний раунд.

Головний тренер випускає Ярмолу в старті лише на кубкові матчі, а в чемпіонаті йому не довіряє. Не дивно: цього вікенду українець погано вийшов на заміну в АПЛ і посприяв поразці Вест Хема від Арсенала (недопрацював у вирішальному голі), а от на попередній стадії Кубка ліги Андрій відзначився асистом.

Арсенал здобув перемогу над Вест Хемом: 11 хвилин Ярмоленка як вирок, Боуен не вражає, а "каноніри" роблять заявку на ЛЧ