УКР РУС

"Вони мене ображають, бо я приймаю душ і вмію читати": Зозуля прокоментував "нацистський скандал"

16 грудня 2019

Нападник Альбасете Роман Зозуля прокоментував образи з боку фанатів Райо Вальєкано у Мадриді. Українець висловився з іронією.

Матч 20-го туру Сегунди Райо Вальєкано – Альбасете був зупинений. Після перерви гості відмовилися виходити на поле через образи місцевих фанатів на адресу Романа Зозулі. Доля матчу буде вирішена пізніше.

Агент Зозулі – про образи українця фанатами Райо Вальєкано: Людина допомагає своїй країні, її не можна називати нацистом

"Вони мене не ображають, через те, що я нацист. Вони мене ображають, бо я приймаю душ кожного дня і вмію читати, а в цьому районі мізерних людей такі речі погано сприймаються", – іронічно висловився українець у мікст-зоні.

Зозуля показав класний жест фанам Райо Вальєкано, які нецензурно ображали українця (ВІДЕО)

Нагадаємо, Роман Зозуля на початку 2017 року перейшов у Райо Вальєкано на правах оренди з Бетіса, але фанати мадридського клубу, відомі своїми ультралівими поглядами, змусили керівництво відмовитись від послуг гравця, аргументуючи це його нібито нацистськими політичними поглядами. Зозуля так і не зіграв жодного матчу за Райо Вальєкано, а у вересні 2017-го підписав контракт з Альбасете.

"Або ми припиняємо образи, або не рухаємось вперед як країна": партнер Зозулі – депутату, який назвав українця нацистом