УКР РУС

Ліга Європи: Тоттенхем декласував Лудогорець, неймовірний камбек ПСВ проти ПАОКа, впевнена перемога Наполі

26 листопада 2020 Читать на русском

Відбулись чергові матчі 4-го туру Ліги Європи у групах E, F та J. Читайте звіти про поєдинки на "Футбол 24".

Ліга Європи, 4-й тур

Група E

Гранада – Омонія – 2:1

Голи: Чарріс, 8, Соро, 73 – Асанте, 60

ПСВ – ПАОК – 3:2

Голи: Гакпо, 20, Мадуеке, 51, Мален, 55 – Варела, 4, Цоліс, 13

Група F

Наполі – Рієка – 2:0

Голи: Анастасіо, 41 (АГ), Лосано, 75

АЗ – Реал Сосьєдад – 0:0

Група J

Тоттенхем – Лудогорець – 4:0

Голи: Карлос, 16, 34, Вінкс, 63, Лукас, 73

Гранада очікувано відкрила рахунок вже в дебюті зустрічі з Омонією. Кіпріоти по перерві навіть зуміли забити, чим відверто шокували іспанців. Проте Гранада не опустила руки та вирвала перемогу наприкінці поєдинку. Це дозволило їй одноосібно очолити квартет Е з десятьма заліковими балами, Омонія з одним очком йде останньою.

Ліга Європи: ЛАСК без Чеберка програв Антверпену, Кайоде голом посприяв перемозі Сівасспора, чергове фіаско Гента

ПСВ та ПАОК видали шалений за емоціями матч. Спершу греки двічі забили протягом стартових 13 хвилин, але нідерландці не знітились та знайшли сили, щоб відквитати неприємну різницю – одразу по перерві ПСВ вже вигравав з рахунком 3:2. Неймовірний характер! ПАОК так і не оговтався і зазнав поразки. "Фермери" виходять на друге місце з 6 пунктами в активі, греки розташувались п'ятими, маючи на одне очко менше.

Наполі приймав Рієку на домашньому стадіоні. Гра була на диво рівною у виконанні обох команд, проте хорвати відзначились автоголом під завісу першої 45-хвилинки. По перерві Лосано забив другий м'яч неаполітанців та зняв питання щодо переможця матчу. Наполі лідирує у групі F з 9-ма пунктами, Рієка з нулем очок – на дні.

Зоря розгромила АЕК і взяла реванш у Лізі Європи, скориставшись грандіозним подарунком Шахова

АЗ та Реал Сосьєдад обережно розпочали матч та інколи обмінювались гострими моментами. Зрештою, окрім "гірчичників" глядачі голів не побачили. Обидві команди втратили можливість очолити квартет. Після 4-х турів Реал йде другим з 7 балами – АЗ поступається за додатковими показниками та розташувався третім.

Тоттенхем був відвертим фаворитом зустрічі проти Лудогорця, що довів вже у першому таймі – Карлос оформив дубль. По перерві Вінкс відзначився шедевральним голом майже із центра поля. Проте це ще був не кінець. Добив болгар Лукас. 4:0! Впевнена перемога розташовує Тоттенхем другим у групі J – "шпори" поступаються Антверпену за додатковими показниками. Лудогорець ще не здобував очок у поточному сезоні ЛЄ, а тому закономірно йде останнім.

Ліга Європи: Лестер вирвав нічию у перестрілці з Брагою, Арсенал розгромив Мольде, Мілан втратив перемогу над Ліллем