УКР РУС

Карпати – Олімпік, Колос – Десна: анонс матчів УПЛ

24 листопада 2019 Читать на русском

У рамках 15-го туру УПЛ Карпати приймають Олімпік, а Колос зустрінеться з Десною. Анонс та прогноз на матчі читайте на "Футбол 24".

Карпати – Олімпік

Перемога над Ворсклою у чемпіонаті, яка сталася вісім матчів тому, так і залишається єдиним успіхом Романа Санжара на посаді головного тренера Карпат. Можна також згадати про сенсаційну нічию з Динамо, але там львів'яни феєрично відскочили – навіть гол за них забив Шабанов. Перед перервою на збірні Карпати могли програти у Маріуполі, однак непоганий футбол і забитий Назариною м'яч на 90+3-й хвилині врятували "левів". Як наслідок, маємо 11 очок та десяту позицію в турнірній таблиці – з такими результатами тренери у Львові надовго не затримуються, тож зазнати невдачі з Олімпіком команда просто не має права.

Мене дивує місце Карпат в турнірній таблиці УПЛ, – Вісенте Гомес

Санжар: Матч з Олімпіком – шанс для Карпат набрати очки

Олімпік після призначення Вісенте Гомеса відродився з попелу, демонструючи такий футбол, що навіть футболісти донецької команди у захваті. Звісно, це не тікі-така – іспанцю доводиться враховувати клас своїх підопічних та умови УПЛ – однак рівень думки та загальна ставка на атакувальний футбол помітні неозброєним оком. Результати Олімпіка в чемпіонаті шикарні: три перемоги та нічия у п'яти останніх зустрічах при загальному рахунку 7:3 – при цьому "олімпійці" відібрали очки в Олександрії та тримали "нулі" з Десною до 90-ї хвилини. Словом, Карпати сьогодні зустрічаються із дуже серйозним суперником.

Кадрова ситуація

Дискваліфіковані: Халль, Кудрик (Карпати)

Травмовані: Гуцуляк, Кучер – Матар, Вантух, Халімі

Орієнтовні склади на матч Карпати – Олімпік

Карпати: Підківка – Вакуленко, Ковтун, Веремієнко – Мартінс, Назарина, Кльоц, Діогу, Дубінчак – Деда, Понде

Олімпік: Кринський – Ксьонз, Лук'янчук, Гришко, Трубочкін – Кравчук, Фабінью – Є. Пасіч, Балашов, Політило – Шахаб

Прогноз "Футбол 24" – 1:1

Жуліо Сезар їв корм для котів – курйозний випадок з екс-наставником Олімпіка

Карпати грають у непоганий футбол, але результату не здобувають навіть зі слабшими колективами. Олімпік же суперник серйозний, але відчувається, що команда працює на межі можливостей – донеччанам бракує широкої лавки запасних та повноцінних зборів. Саме тому результативна нічия здається цілком вірогідною.

Колос – Десна

Колос із новачка із симпатичним та агресивним футболом до середини чемпіонату перетворився на кризову команду з вкрай спрощеним стилем гри. Власне, в цьому немає нічого неочікуваного – до дебютанта притерлися, а грати на емоційному піднесенні та шалених енергетичних витратах ковалівці довго не могли. Так чи інакше, але прямо зараз результати у підопічних Руслана Костишина вкрай слабенькі – п'ять поспіль поразок в УПЛ із загальним рахунком 1:16. До всього цього додалися феєричні кадрові втрати та просто аномальна тяга арбітрів до суперечливих рішень на користь суперників Колоса.

Перший легіонер Колоса Вільх'яльмссон розповів, чого очікує від свого нового клубу

Хавбек Десни Картушов виділив двох одноклубників, які гідні виклику до збірної України

Десна після програшу Динамо в Класичному дербі піднялася на третю позицію, а в поточному турі чернігівці можуть повернутися і на другу – благо, Зоря, маючи перевагу в один заліковий бал, вчора зазнала поразки. Втім, для сіверян не так важливі срібні медалі, скільки перебування у групі лідерів; в разі поразки Колосу підопічні Олександра Рябоконя пропустять уперед Динамо – а нижче йде Олександрія, яка порівнялася за очками. В таких умовах будь-яка осічка може стати критичною, тож сьогодні Десні потрібна лише перемога – тим паче, що у минулому турі команда вже оступилася зі СК Дніпро-1.

Кадрова ситуація

Дискваліфіковані: Гавриш, Морозко – Мостовий

Травмовані: Костишин (Колос)

Орієнтовні склади на матч Колос – Десна

Колос: Волинець – Зозуля, Парамонов, Задоя, Мігунов – Мілько, Оріховський – Ільїн, Лисенко, Волков – Нехтій

Десна: Паст – Д. Фаворов, Гітченко, Імереков, Западня – Богданов, Огіря – Калітвінцев, А. Фаворов, Картушов – Філіппов

Прогноз "Футбол 24" – 0:2

Ковалівці дуже непогано відіграли із Зорею на виїзді, але зазнали великих кадрових втрат – та і програли заслужено. Сьогодні буде не легше. Десна неймовірно вмотивована, а от Колос поки що не вражає. Прямо зараз важко повірити у будь-який інший результат, крім перемоги чернігівців.

"Коли чую "київське Динамо" – виростають крила": Євген Селін – про Блохіна, конфлікт із Росією і холодний гуртожиток