УКР РУС

Головні новини футболу 9 квітня: Довбик забиває у Данії, Карпати перемагають Зірку

10 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 9 квітня. Дебютний гол українця в Данії, історична гра Карпат і скандал навколо матчу Десна – Арсенал-Київ.

Україна

Довбик забив перший гол за Мітьюлланд – українець приніс вольову перемогу над Копенгагеном. Артем відзначився у своєму 5-му матчі, традиційно вийшовши на заміну. Форвард збірної України змагається за титул чемпіона Данії.

Гравець СК Дніпро-1 Супряга взимку отримував пропозицію від клубу Серії А. За українським нападником стежитимуть на юнацькому Євро-2018.

Шахтар назвав ціну на Фреда – манчестерські клуби продовжують боротьбу за хавбека.

Карпати вдома перемогли Зірку. Великодній матч з трьома червоними картками приніс господарям надважливі три очки. Карпати пропустили 900-й і забили 800-й гол в чемпіонатах України.

Лунін зацікавив Наполі та Рому? Лестер та Інтер є фаворитами, – стверджує агент.

Світ

Легендарний Фабіо Капелло завершив кар'єру тренера. Екс-наставник Мілана, Реала, Роми, Ювентуса, збірних Росії та Англії вирішив працювати коментатором.

Технічний директор японської футбольної асоціації Акіра Нішіно став головним тренером збірної Японії. Учасник ЧС-2018 змінив наставника після поразки від України.

Гол Негрете на ЧС-1986 визнано найкращим в історії чемпіонатів світу. Вболівальники визначили найкрасивіше взяття воріт серед 32 претендентів.

Роналду ще ніколи в історії не був настільки могутнім – неймовірні цифри, в які важко повірити, доводять, що Кріштіану недарма уклав своєрідний пакт із Зіданом.

Десна – Арсенал-Київ

Комітет арбітрів назвав святкування голу Фещука в скандальному матчі Першої ліги жестом "мастурбації". Сам форвард Арсенал-Київ заперечив, що показував щось непристойне фанатам суперника.

"Назвав арбітра непорядною людиною, але він не відповів". Директор Арсенала пояснив, чому вибігав на поле після гри з Десною. Претенденти на вихід в УПЛ провели драматичний і неоднозначний поєдинок. За інформацією "Профутбол", арбітр матчу Десна – Арсенал-Київ міг мати 300 тисяч "маленьких українських зацікавленостей".