УКР РУС

Ярмоленко: Коротко обговорили з Пеллегріні, як він хоче використовувати мене на футбольному полі

12 липня 2018 Читать на русском

Вінгер Вест Хема Андрій Ярмоленко поділився першими враженнями від свого нового клубу та головного тренера Мануеля Пеллегріні.

"Я вже розмовляв з Мануелем Пеллегріні. Ми коротко обговорили, як він бачить мене в команді, як хоче використовувати на футбольному полі", – сказав Андрій Ярмоленко клубному телебаченню Вест Хема.

Чилійський фахівець працював з такими грандами, як мадридський Реал, Рівер Плейт і Манчестер Сіті, про що також згадав українець.

"Він здався мені дуже доброю та хорошою людиною. Пеллегріні тренував такі великі клуби, тому, звичайно, з ним буде цікаво попрацювати".

"Вест Хем – грізна сила, кращий за Шевченка та якісне підсилення", – реакція англійського твіттера на перехід Ярмоленка

Ярмоленко відзначив і активну роботу "молотобійців" на трансферному ринку. Протягом цього літа у Вест Хем перейшли центральний захисник Ісса Діоп, голкіпер Лукаш Фабіанскі, центрхав Джек Вілшер і правий фулбек Раян Фредерікс.

"Я знаю, що у Вест Хем прийшло багато нових футболістів. Я п'ятий з них. Цей клуб будує цікавий проект, команда хоче досягати високих цілей. Саме тому я й прийняв цей виклик, мені буде цікаво брати в цьому участь".

Ярмоленко: Не можу обіцяти, що буду другим Мессі, але повністю віддаватимусь Вест Хему

Андрій пригадав свої виступи за київське Динамо, де він декілька сезонів був беззаперечним лідером команди.

"Я 10 років провів у Динамо, це був хороший час. Я старався, в першу чергу, своєю роботою доводити тренерському штабу, що я кращий за інших. Тільки завдяки своїй праці я став тим, ким є зараз", – сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко перейшов з Борусії Д у Вест Хем, підписавши довготривалий контракт з англійським клубом. Трансфер обійшовся "молотобійцям" у 20 млн євро за інформацією авторитетних джерел.

Невиправдані очікування та перспективні конкуренти. Чому Борусія Д хоче продати Ярмоленка, який витиснув максимум