УКР РУС

Вукоєвіч: Луческу був дуже радий обіграти Шахтар у Суперкубку

29 серпня 2020 Читать на русском

Асистент головного тренера Динамо Оґнєн Вукоєвіч прокоментував перемогу в Суперкубку України 2020 над Шахтарем (3:1).

Суперкубок України
завершено
-

"Мій друг, директор Шахтаря з футболу, Даріо Срна першим привітав мене з трофеєм. Це був джентльменський вчинок. Ми з Даріо часто проводимо час, коли дозволяють наші обов'язки в клубах. Неважливо, що ми суперники в клубах, Срна мене привітав в Києві.

Де Пена потрапив на радари низки європейських клубів – Динамо встановило цінник на легіонера

Луческу був дуже щасливий, він був радий обіграти свій колишній клуб. Йому дуже подобається, що ми зробили на тренуваннях за останній місяць. Ця перемога стала навіть для нас сюрпризом, адже ми не були впевнені, що гравці будуть реагувати так само, як на тренуваннях.

Це початок повернення Динамо як національного українського клубу на старий шлях слави. Тепер мені зрозуміло, чому Луческу отримує мільйони пропозицій про роботу на восьмому десятку життя. А також, чому його перехід в Динамо після десятка років в Шахтарі викликав таку істерію і суперечливу реакцію в Україні.

Буяльський зазнав пошкодження після матчу проти Шахтаря – травмовані ще двоє гравців Динамо

Ультрас відреагували особливо люто, але все стало простіше після перемоги в Суперкубку. Я не псував прекрасних відносин з уболівальниками ще з часів виступів за київську команду. У розмові з Луческу я ще раз усвідомив, що повинен бути вдячним голові хорватської федерації футболу Давору Шукеру, який зробив вирішальний вплив, щоб я впорався із завданням стати помічником Мірчі Луческу", – поділився Вукоєвіч в інтерв'ю vecernji.hr.

Нагадаємо, Динамо з Луческу на чолі вперше протистояло Шахтарю та здобуло впевнену перемогу в Суперкубку України 2020 (3:1).

"Луческу став динамівським серцем": стьоб Суркіса, емоції екс-жони Шовковського і 2 причини перемоги Динамо над Шахтарем