УКР РУС

Шаран знайшов позитив у поразці від Шахтаря

25 лютого 2019 Читать на русском

Керманич Олександрії Володимир Шаран поспілкувався з журналістами після поразки своєї команди донецькому Шахтарю (0:2) в матчі 19-го туру УПЛ.

"Мені здається, краще відразу зіграти проти лідера, можна побачити, чого не вистачає команді. Чудово, що ми зіграли в Харкові, газон тут у відмінному стані.

Шахтар – Олександрія – 2:0 – відео голів та огляд матчу

Думаю, гра сподобалася уболівальникам, було багато моментів в обох команд. Ми не зачинялися глибоко в обороні, намагалися в середній зоні зустрічати суперника. Лише лівий фланг трохи випав, тому була заміна в перерві. Загалом я задоволений фізичною підготовкою. Та з такими командами потрібно реалізовувати моменти, щоб тримати матч у напрузі.

Фонсека вважає закономірною перемогу над Олександрією

Чого не вистачає команді можу сказати лише на теоретичному занятті. У нас не дуже технічна команда, але ми не грали в бий-біжи, намагалися грати у футбол. Та нам не вистачає техніки. У Марлоса, у Тайсона дуже важко відібрати м'яч. Ми тактично діяли правильно та фізично діяли правильно. Вдячний хлопцям за гру", – заявив Шаран в ефірі Футбол 1.

Відзначимо, що Шахтар переміг Олександрію завдяки голам Тайсона та Жуніора Мораєса в першому таймі.

Шахтар – Олександрія: Марлос розривав, Паньків рятував, гості могли забивати, але не мали шансів відібрати в лідера очки