УКР РУС

Шахтар – Вольфсбург: де дивитися матч Ліги Європи 2019/20

4 серпня 2020 Читать на русском

Шахтар приймає Вольфсбург у матчі-відповіді 1/8 фіналу ЛЄ. Першу зустріч виграли чемпіони України. Де і коли дивитися онлайн матч Шахтар – Вольфсбург, підкаже "Футбол 24".

Вирішальна битва за чвертьфінал Ліги Європи. Матч, як і онлайн-трансляція Шахтар – Вольфсбург на "Футбол 24", стартує о 19:55. "Гірники" отримали в Німеччині солідну перевагу, взявши чужі ворота двічі, а пропустивши лише раз. Відтак "вовкам" потрібно забивати мінімум двічі, аби пройти в 1/4 фіналу, а команді Каштру вистачило б і мінімальної поразки 0:1. Відзначимо, що у наступному раунді переможця цієї пари на 99% чекає Базель, який розгромив Айнтрахт на виїзді з рахунком 3:0.

Шахтар розгромив Вольфсбург і вийшов у чвертьфінал Ліги Європи у матчі з вилученнями і дублем Мораєса

Де дивитися матч Шахтар – Вольфсбург онлайн

Протистояння довжиною у майже 5 місяців. Саме стільки минуло від першої гри команд. Зараз зустріч на НСК Олімпійський також пройде за порожніх трибун через складну ситуацію з епідемією коронавірусу COVID-19 в нашій державі. Вольфсбург уже встиг пожалітися на Україну та УЄФА, мовляв, у Німеччині практично в 4 раз менше хворих, але вибору немає – треба їхати і виконувати свою роботу.

Матч Шахтар – Вольфсбург дивитися онлайн можна на сайті oll.tv. Канал "Футбол 1" транслює зустріч, починаючи з 19:50. Там же о 19:15 стартує передматчева студія "Шлях до Кельна". Гру показують у багатьох країнах світу (дивіться перелік каналів на фото вище).

Цікаво, що 7 попередніх домашніх матчів проти німецьких суперників донеччани зводили внічию. А ось команда Гласнера в поточному сезоні Ліги Європи на виїзді ще не програвала. Понад 2 тижні минуло після завершення УПЛ. Вольфсбург без ігрової практики і того більше – майже 40 днів. "Вовки" фінішували на останній 7-й сходинці, що дає право знову грати в ЛЄ. Нинішня дуель дасть початок унікальному відновленню єврокубків у новітній історії. Вирішальні раунди, починаючи із чвертьфіналу, пройдуть в Німеччині та відбудуться одним поєдинком у період, коли зазвичай на повну триває кваліфікація нового сезону.

Шахтар зобов'язаний виходити у півфінал Ліги Європи – а далі можливе диво, або Зустріч, яку всі чекають