УКР РУС

Санжар: Гравці Карпат психологічно не готові

30 листопада 2019 Читать на русском

Головний тренер Карпат Роман Санжар поділився враженнями від поразки від Зорі в матчі 16-го туру УПЛ (0:2).

"Вітаю Зорю з перемогою. Поки були сили, в обороні Карпати грали організовано. Були моменти в першому таймі, але їх було мінімум. Пропустили гол зі стандарту. Не допрацювали в обороні.

Зоря – Карпати – 2:0 – відео голів та огляд матчу

Потім зробили заміни. Перебудувалися на гру в чотири захисники, але після цього пропустили ще один гол. У нас була хороша самовіддача, хлопці були добре налаштовані, але десь майстерності не вистачає. Замість того, щоб атакувати, ми обрізаємось і отримуємо другий м'яч.

Для того, щоб перемагати, потрібно реалізовувати свої моменти. У першому таймі була поперечка. Ми не реалізовуємо моменти, а всю гру проводити в обороні дуже важко. Чекаємо перерву. Ще дві гри і потрібно посилювати команду досвідченими гравцями. Тоді і молодь буде швидше розвиватися і на поле їм буде легше.

Скрипник: Зорі потрібно було набрати три очки в матчі, де ми були фаворитами

Психологічно важко. Хлопці психологічно не готові. Але я все одно бачу перспективу в Карпатах, оскільки є хлопці, навколо яких можна будувати команду. Але потрібно додавати більше досвідчених хлопців. Карпати – наймолодша команда в Прем'єр-лізі. Тому важко", – цитує Санжара офіційний сайт Зорі.

Таким чином, Зоря завдяки перемозі поки тимчасово піднялася на 2-ге місце в таблиці, набравши 31 очко, Карпати з 11 пунктами лишились на 10-й позиції.

Зоря впевнено переграла Карпати та піднялася на другу сходинку в УПЛ