УКР РУС

Сабо назвав головного героя України у матчі з Північною Македонією: "Якби не він – не знаю, чим би все закінчилось"

15 жовтня 2023 Читать на русском

Колишній тренер "синьо-жовтих" Йожеф Сабо поділився враженнями від матчу відбору на чемпіонат Європи-2024 проти македонців (2:0).

"Впродовж перших тридцяти хвилин поєдинку наші футболісти грали добре. Вони і перевагу мали, і м'яч забили, та й ще були моменти для взяття воріт. А от потім наче щось відрізало. Північномакедонці після цього мали три виходи на нашу "рамку" – і якби не Трубін, то я навіть не знаю, чим би все у підсумку закінчилось.

Україна – Північна Македонія – 2:0 – відео голів і шедевру Караваєва

Наш голкіпер – молодець, просто молодець! Другий тайм став схожим на останню п'ятнадцятихвилинку першого: він почався із чергового виходу віч-на-віч з Трубіним. І добре, що Анатолій відбив м'яча ногою, коли гравець збірної Північної Македонії з правого боку загрожував воротам. Після цього наша збірна лише захищалась, граючи на контратаках. Однак, у неї нічого не виходило, хіба що були один-два моменти. А от біля воріт збірної України було небезпечно, і не раз.

Трубін у цьому матчі був найкращий! З усіх у нашому складі. Без будь-яких сумнівів саме Трубіну потрібно дати це звання. Він – молодець. Якби не Трубін, то я навіть не знаю, що інший воротар робив би. По його воротах били і у першому таймі, і у другому, однак так і не забили", – сказав Сабо у коментарі UA-Футбол.

Нагадаємо, Трубіна було названо "Левом матчу", а статистичні портали WhoScored та SofaScore поставили йому другу найвищу оцінку серед гравців обох команд.

Україна здолала Північну Македонію у матчі відбору Євро-2024 – 2 божевільні голи, подвиги Трубіна, втрата легіонера