Робертсона належало вилучати за поштовх Мессі у голову, – англійський екс-арбітр

8 травня 10:07 2927 Читать на русском
Робертсона належало вилучати за поштовх Мессі у голову, – англійський екс-арбітр
Мессі та Робертсон / GiveMeSport

Англійський екс-арбітр Марк Хелсі вважає, що Робертсона мали вилучити з поля за поштовх Мессі у голову на початку матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Ліверпуль – Барселона (4:0).

"Можна сперечатись, що Енді Робертсон повинен був отримати червону картку за поштовх Ліонеля Мессі в голову. Важливе правило для рефері: якщо гравець завдає удару супернику над шиєю, це має каратись червоною карткою.

Ліверпуль – Барселона – 4:0 – відео голів та огляд матчу

Суддя Джюнейт Чакир не помітив цього інциденту на початку гри. Робертсону дуже пощастило, що відеоасистент Фелікс Цвайєр не побачив у цьому жорсткої поведінки. Я дуже здивований, що Цвайєр не рекомендував Чакиру розглянути цей інцидент у VAR", – передає слова Хеслі TheSun.

Нагадаємо, Ліверпуль у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів розгромив Барселону (4:0) після поразки (0:3) на Камп Ноу і став першим фіналістом.

Ліверпуль – Барселона: "піжони лежать", ідеальний матч мерсисайдців та фантастичний Александер-Арнольд

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
1
дн
:
19
год
:
54
хв
Бразилія
03:30
Парагвай
Вгадай результат матчу
Залиште відгук