УКР РУС

Вольфсбург на виїзді розгромив Герту, РБ Лейпциг вдома втримав перемогу над Айнтрахтом: 2-й тур Бундесліги, матчі неділі

25 серпня 2019 Читать на русском

Завершились останні матчі 2-го туру чемпіонату Німеччини. РБ Лейпциг завдяки голам Тімо Вернера та Юсуфа Поульсена переграв франкфуртський Айнтрахт (2:1), а Вольфсбург за безпосередньої допомоги екс-динамівця Адміра Мехмеді впевнено переміг Герту.

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 2-й тур

РБ Лейпциг – Айнтрахт – 2:1

Гол: Вернер, 10, Поульсен, 80 – Пасієнсія, 90

Герта – Вольфсбург – 0:3

Голи: Вегорст, 9 (пен), Брекало, 82, Русільйон, 90+1

РБ Лейпциг відкривав недільну програму поєдинком проти Айнтрахта. Підопічні Юліана Нагельсманна потужно розпочали, вирвавшись уперед вже на 10-й хвилині після скидки Демме на лівий край штрафного та удару Вернера з напівоберта. Втім, після цього гра збавила швидкості, лише зрідка демонструючи гостроту. По перерві ситуація не змінилася – без гучних трибун цей матч цілком можна було сплутати з битвою українських середняків.

Вернер продовжив контракт з РБ Лейпциг – Баварія планувала підписати форварда вільним агентом

Після травми Вернера та його заміни на 79-й хвилині здалося, що голів більше не буде, однак вже на 80-й РБ Лейпциг забив вдруге – це Поульсен спіймав передачу Форсберга й з підйому у дотик вистрілив поміж ніг Траппу. Айнтрахту на 90-й вдалося відквитати один м'яч після прострілу Чендлера та замикання Пасієнсії, однак за сім компенсованих хвилин франкфуртці так і не змогли врятуватись. Фінальний свисток зафіксував перемогу РБ Лейпцига.

Герта закривала 2-й тур домашнім поєдинком проти Вольфсбурга. Початок зустрічі був найкращим, що побачили вболівальники у цій грі: так, вже на 1-й хвилині берлінці претендували на пенальті після грубої гри Гілавогі, однак відеповтор показав відсутність фолу – а вже на 8-й пенальті за підніжку Рекіка призначили у їхні ворота! Вегорст майстерно забив з "точки", після чого стався обмін дуже небезпечними моментами. В другій половині першого тайму команди заспокоїлись, зрештою відправившись на перерву за мінімальної переваги Вольфсбурга.

Баварія впевнено переграла Шальке, Хоффенхайм у неймовірному матчі дотиснув Вердер: 2-й тур Бундесліги, матчі суботи

Другий тайм розвивався доволі рівно, але його долю вирішили вдалі заміни гостей. На 60-70-х хвилинах на полі з'явилися екс-динамівець Мехмеді та нападник Брекало, що на 82-й вилилось у другий гол "вовків" – Адмір розігнав контратаку та віддав діагональ на Йосіпа, а той з лінії штрафного відправив м'яч у дальній кут. Точку в зустрічі на 90+1-й поставив Русільйон, який завершив схожий контрвипад з пасом від Брекало ударом з лівого краю карного майданчика в ближню дев'ятку – 0:3.

Спекатися Коноплянки, підписати захисника Ліверпуля – як може здивувати Бундесліга в останні 10 днів трансферного вікна