УКР РУС

Найзаможніший клуб АПЛ також претендує на Маліновського – українець погодився на трансфер, а дружина підігріває інтерес

19 серпня 2022 Читать на русском

Сага з від'їздом Руслана Маліновського з Італії набирає обертів. На 29-річного гравця збірної України вишикувалася ціла черга серйозних клубів.

Весь тиждень ЗМІ активно пишуть про відхід півзахисника Руслана Маліновського з Аталанти. Серед ймовірних причин трансферу називають і конфлікт з Гасперіні, який має аж забагато атакувальних гравців, і термін контракту українця з бергамасками, що спливає у червні 2023 року. Відтак заробити на його продажі можна лише зараз.

Маліновський отримав несподівану пропозицію з Франції – переговори вже тривають

Як наслідок, у топ-лігах одразу з'явилась низка претендентів на 29-річного гравця. Першим про своє зацікавлення повідомив Ноттінгем Форест, однак його пропозиція (15 млн євро) на влаштувала італійців, які хотіли б отримати за свого лідера не менше 20-22 мільйонів. Та й сам універсал збірної України сумнівається в доцільності переходити в команду, відчутно нижчу класом.

Згодом інтерес до Маліновського проявив Тоттенхем. За інформацією TuttoAtalanta, Руслан навіть дав згоду на переїзд до табору "шпор", однак лондонці наразі не готові викладати таку суму за гравця, в якого залишився рік контракту. Хотів би бачити у своїх лавах представника Аталанти і французький Марсель, який вже зробив офіційну пропозицію бергамаскам.

За повідомленням Eco di Bergamo, в боротьбу за українця включився ще один представник АПЛ – Ньюкасл. Найбагатший клуб АПЛ легко може дозволити собі викласти за зірку Серії А необхідну суму, тож трансферна сага обіцяє бути дуже цікавою.

До слова, вміло підігріває інтерес до переходу і дружина Маліновського – Роксана. Вона першою недвозначно натякнула на вимушений переїзд з Італії, пов'язаний з роботою її чоловіка. Згодом ще й підписалася в Інстаграмі на головного тренера Тоттенхема Антоніо Конте. А викладені нею у п'ятницю, 19 серпня, сторіс із фото Руслана та вітанням англійською мовою викликають у соцмережах та британських ЗМІ конспірологічні теорії про буцімто близький перехід у лондонський клуб.

Нагадаємо, за три роки в команді Гасперіні Маліновський зіграв 129 матчів, забив 29 голів і 27 разів асистував партнерам. Transfermarkt оцінює Руслана у 28 мільйонів євро.

Маліновський віддав асист у, можливо, прощальному матчі за Аталанту – бергамаски стартували з важкої перемоги в Генуї