Найкурйозніший гол року: голкіпер Голвея забув правила та дозволив супернику познущатись над собою

23 травня 2018 2337 Читать на русском
Найкурйозніший гол року: голкіпер Голвея забув правила та дозволив супернику познущатись над собою
Раян Тадг

Дуже дивний гол забила ірландська команда Кабінтілі, яка виступає у другому національному дивізіоні. Жертвою став голкіпер Голвея Раян Тадг.

21-річний голкіпер в одному з епізодів матчу поклав м'яч на землю, щоб продемонструвати арбітру наслідки брудної гри суперника, який перед цим врізався у нього.

Однак Тадг не мав права цього робити до свистка арбітра, адже до цього вже піднімав круглого з газону у межах свого штрафного майданчика.

За правилами, голкіпери не мають права брати м'яч у руки двічі поспіль у своєму штрафному майданчику, якщо між цим круглого не торкався інший гравець.

Голкіпера збірної Ірландії вилучили у чвертьфіналі Євро-2018 U-17 після відбитого пенальті та довели до сліз – такого ви ще не бачили

Гравці Кабінтілі одразу зрозуміли ситуацію, адже арбітр побачив у діях голкіпера порушення правил. Суперники швидко розіграли та закотили м'яч у порожні ворота. Тадг лише ніяково розводив руками.

Слід додати, що цей гол на 89-й хвилині зустрічі не врятував Кабінтілі, який програв з рахунком 1:2.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
1
дн
:
4
год
:
23
хв
Бразилія
03:30
Парагвай
Вгадай результат матчу
Залиште відгук