УКР РУС

"Моя дівчина поставила Попова на місце": Конопля пояснив, чому не втручався у конфлікт з гравцем Динамо

13 січня 2021 Читать на русском

Захисник Десни (належить Шахтарю) Юхим Конопля поділився версією конфлікту між своєю дівчиною Анастасією Гладун і центрбеком Динамо Денисом Поповим, який зустрічався з нею раніше.

"Зустрічаємося 4 місяці. Там просто, я її якось побіжно помітив, кількома словами перекинулися, я якийсь комплімент відвісив. Потім це вже забулося, тиждень десь минув. А потім я її ще десь побачив. Я не знав, що це дівчина Дениса Попова.

"Пляшка пива – це не перешкода": Попов зізнався, на який алкогольний напій "підсадив" його одноклубник

Потім, коли вже в Instagram побачив, тоді вже зрозумів. Не хочу це розносити. Вона зустрічалася з Денисом рік або більше. Всі футболісти знають, які у них були стосунки, ніхто навіть не захотів влазити. Що може змусити людину написати таке про дівчину в соціальних мережах. Навіть не беремо цю ситуацію, а загалом для кожного чоловіка. Написати таке про дівчину.

Я не влазив в цей конфлікт, розумів, що це абсолютно дитячий сад, куди не варто навіть пхатися. Мені не довелося комусь навіть слово говорити, коментарі писати. Моя дівчина поставила його на місце. Ми обговорювали цей момент, багато гівна через це звалилося. Ми розуміли, що таке буде, але це було дивно. Навіщо? Ми були з Денисом просто як партнери, поздороватися-попрощатися. Близько з ним я ніколи не дружив", – заявив Конопля у інтерв'ю ОТДУШИВДУШУ.

Шевченка заманювали в Челсі, а Мессі шокував Барселону: топ-30 текстів Футбол 24 у 2020-му – грандіозне різдвяне чтиво!