УКР РУС

Мілан планує підписати Мудрика – гра українця у Лізі чемпіонів змусила "россонері" повернутись до його кандидатури

16 вересня 2022 Читать на русском

На лідера Шахтаря Михайла Мудрика з'явився старий-новий претендент.

Михайло Мудрик знову потрапив на радари Мілана, повідомляє Todofichajes. За даними джерела, "россонері" хотіли б підписати футболіста – з допомогою Мудрика Мілан планує підсилити свою гру в атаці.

Мудрик встановив рекорд Шахтаря за швидкістю бігу

Свого часу команда Стефано Піолі вже розглядала кандидатуру українця, однак так і не вступила у переговори з Шахтарем. Італійці розуміють, що витримати конкуренцію з заможними англійськими командами (Евертон пропонував за гравця 25 млн євро) буде вкрай важко, однак сподіваються, що вибір Михайла випаде саме на них.

Нагадаємо, серед претендентів на Мудрика називають Реал, Ньюкасл, Арсенал, Евертон, Ніццу, Байєр та ін. Шахтар влітку відмовив усім охочим придбати українця, розраховуючи отримати за свого вихованця не менше 50 млн євро. Після матчу з Селтіком відомий інсайдер Фабріціо Романо натякнув, що вартість українця зросла вже мінімум удвічі.

У поточному сезоні Михайло провів за "гірників" 5 матчів, в яких забив 2 голи і віддав 3 результативні передачі. Його контракт з "гірниками" чинний до кінця 2026 року, а портал Transfermarkt оцінює гравця у 15 мільйонів євро.

"Шахтар відверто відскочив": скільки коштує Мудрик, людина-мем зі Селтіка і докір Динамо – команда, яка викликає емоції