УКР РУС

"Ми зробили все, щоб матч відбувся, нашої провини тут немає": Шевченко натякнув на брак поваги до збірної України

18 листопада 2020 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думками щодо скасування матчу Ліги націй проти Швейцарії.

"Ми були готові грати, у нас була достатня кількість гравців з негативними тестами для цього. Рішення ухвалювала влада Люцерна. Тепер будемо чекати рішення УЄФА. Ніякої нашої провини тут немає. Ми всі розуміли ситуацію, в яку потрапили. Останнє, що я міг собі уявити – що можуть скасувати матч.

"Україна програла Швейцарії": сумний вердикт футбольного адвоката щодо скасованого матчу Ліги націй

Проблеми після прибуття в Іспанію та Швейцарію? Мені б хотілося, щоб зовсім інакше все це було, якщо є якась повага. Деякі моменти були. Як зустрічають гостей, команду – це було неправильно.

Дякую хлопцям за проявлену стійкість, за продемонстроване бажання, за ті вміння. Ми здобули 6 очок, граючи з найкращими командами світу. У нас були прекрасні матчі, я залишився дуже задоволений цим турніром і хлопцями. Дуже багато новачків зіграли на гідному рівні. Всім бажаю якнайшвидшого одужання.

Як виходити із цієї ситуації? Я ще раз вам повторюю: є орган, який буде з цим розбиратися. Ми зробили все для того, щоб цей матч відбувся", – наводить слова Шевченка офіційний YouTube-канал УАФ.

Нагадаємо, у вівторок, 17 листопада, влада кантону Люцерн заборонила проводити матч Швейцарія – Україна через нові випадки коронавірусу, а "синьо-жовтих" відправили на карантин. Пізніше УАФ заявила, що збірна готова провести поєдинок 18 листопада з наявними неінфікованими гравцями, проте команда Шевченка вже вирушила додому.

Швейцарія – Україна: чому матч скасовано остаточно – варіанти, які тепер чекають на команду Шевченка