УКР РУС

Мбаппе розсердився на Тухеля – ПСЖ доведеться обирати між тренером і гравцем

10 грудня 2019 Читать на русском

ПСЖ ризикує втратити свій головний актив через виховні методи Томаса Тухеля. Найгірший з усіх можливих варіантів стає реальністю.

Неймар – не єдина велика проблема Парі Сен-Жермен. Дві заміни Мбаппе за чотири дні спровокували черговий "землетрус" у таборі парижан. Чаша терпіння 20-річного форварда переповнилась в Монпельє. Він зухвало проігнорував Тухеля, сідаючи на лаву запасних. Тепер німецький тренер ризикує втратити посаду, інформує Mundo Deportivo.

Реал знайшов несподіваний козир у переговорах з ПСЖ щодо Мбаппе

Мбаппе не подобається, що Тухель ставиться до нього, як до підлітка і показово виховує на публіці. Кіліан вважає себе зіркою, якій не личить передчасно покидати поле, зазначає джерело. Натомість екс-наставник Борусії не збирається йти на поступки жодному гравцеві. Мбаппе потрібно змужніти та демонструвати значно більшу самовіддачу, щоб не залишитись вічно перспективним, наполягає німець.

ПСЖ готовий відпустити Неймара – французи суттєво знизили суму

Конфлікт між тренером та гравцем сильно насторожує керівництво ПСЖ. Спортивний директор парижан Леонардо побоюється, що Мбаппе може відхилити пропозицію клубу щодо продовження контракту через розбіжності з Тухелем, а після цього – перебратися в Мадрид. Найпевніше, катарським шейхам доведеться обирати – головний актив, чи тренер, який наразі нічого вагомого не досяг. Реал пильно стежить за ситуацією.

"Бартомеу незаконно полює на Луніна": українець та президент Барселони як один з найбільших курйозів "Золотого м'яча"