УКР РУС

Майнц у більшості впевнено переграв Айнтрахт – нападник суперника збірної України на Євро-2020 оформив гол+пас

2 грудня 2019 Читать на русском

В рамках завершального матчу 13-го туру чемпіонату Німеччини Майнц завдяки голу та асисту австрійця Каріма Онісіво оформив перемогу над Айнтрахтом.

Поєдинок розпочався із затримкою на 10 хвилин через буйство фанатів Майнца, які влаштували піро-шоу і закидали поле фаєрами. Так вони протестували проти матчів по понеділках, які муляють очі усім німецьким вболівальникам.

Вердер на виїзді здолав Вольфсбург, Борусія М перемогла Фрайбург і очолила турнірну таблицю: 13-й тур Бундесліги, неділя

Матч проходив у динамічному темпі. Вже на 12-й хвилині Кор ударом з меж штрафного влучив у стійку воріт Майнца, на що господарі відповіли вриванням Онісіво з падінням у карному майданчику. Арбітр пенальті не поставив, а Айнтрахт вийшов уперед на 34-й хвилині після розіграшу кутового та пострілу Хінтереггера метрів з 20-ти у правий кут – голкіпер Центнер зачепив м'яч, але той все одно влетів у сітку. Втім, на 44-й "орли" створили собі проблеми, залишившись у меншості після фолу останньої надії у виконанні Кора.

Майнц зрівняв рахунок на 51-й хвилині зусиллями Онісіво, який підправив прострільну передачу з глибини у штрафний, а на 53-й Карім провів і другий гол – втім, його скасували, адже перед фінальною передачею на форварда збірної Австрії м'яч вийшов за межі поля. Втім, той не тільки сам забивав, а й допоміг відзначитись Шалаю: Адам вийшов на заміну, змарнував низку моментів (зокрема, його удар з метру Реннов лежачи перевів у поперечку), а на 69-й вивів Майнц уперед з прострільної передачі Онісіво, пробивши між ніг голкіперу – 2:1.

Збірна Бундесліги з зіркою Баварії, екс-партнери Ярмоленка, тренер без сюрпризів – Австрія страшна Україні на Євро-2020?

Гості у меншості так і не змоли відігратися, а господарі, створивши низку моментів, в останні 10 хвилин засушили гру. Фінальний свисток зафіксував перемогу Майнца, який набрав 15 очок і піднявся на дванадцяту позицію в турнірній таблиці. Айнтрахт, маючи в активі 17 залікових балів, залишився десятим.

Ганьба Буффона, Мессі не по зубах Сімеоне, екс-"скаузер" карає Сіті, одноокий фін зупинив Баварію – огляд вікенду