УКР РУС

Маріуполь – Динамо: Бєлік розкритикував Бабича за слова на адресу арбітра матчу

25 вересня 2019 Читать на русском

Колишній форвард Шахтаря та збірної України Олексій Бєлік прокоментував слова головного тренера Маріуполя Олександра Бабича про те, що арбітр допомагав Динамо у перенесеному матчі 4 туру УПЛ.

"Обидві команди показали хороший футбол. Гра тримала біля екрану. Був рівний матч, але більше пощастило Динамо. Кияни грали не так, як з Ворсклою, тому що там вони забили швидкий м'яч.

Рятівний гол Вербіча у відеоогляді матчу Маріуполь – Динамо – 0:1

В принципі мені Динамо сподобалося, але є питання по деяких позиціях гравців. Вперше бачу Караваєва зліва, а Вербіча в центрі. Вони відчували себе не зовсім комфортно. Прикро за Маріуполь. Вони показали хороший футбол, але програли.

Слова Бабича про непризначений пенальті? У мене прохання не тільки до Бабича, а взагалі до всіх тренерів. Хлопці, переглядайте хоча б моменти або нічого не кажіть. Може пенальті, може, ні, але звинувачувати суддю... Михайличенко може сказати, що була гра рукою, а тут Бабич, не бачачи моменту, так говорить. Якби він подивився момент, то не сказав би, що судді зіпсували матч. Не потрібно поспішати з висновками", – сказав Бєлік в ефірі програми Тур Online.

Маріуполь – Динамо: неймовірно важка перемога киян, експерименти Михайличенка на межі провалу, Худжамов не повторив диво