УКР РУС

Клопп прокоментував перший трансфер Ліверпуля цього літа

11 серпня 2020 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп привітав новачка команди Константіноса Цімікаса.

"Ми довго спостерігали за Костасом і дуже раді, що він приєднався до нас. Це ідеальна новина, перш ніж ми повернемося до тренувань. Він – дуже хороший футболіст, який має жагу до боротьби і перемог, мені дуже подобається його менталітет. Це чудово поєднується з настроєм та бажанням, які ми вже маємо в своїй роздягальні.

Ліверпуль хоче підписати лідера захисту Челсі

Він уже в юному віці показав, що може грати в іншій країні. Він був великою частиною успіху Олімпіакоса в чемпіонаті та єврокубках. Костас з особистого досвіду знає, що потрібно для того, щоб кинути виклик і досягти успіху, як у внутрішніх змаганнях, так і в Лізі чемпіонів. Він прагне більшого, як і ми всі.

Він грав проти деяких дуже серйозних суперників упродовж останніх сезонів і робив це добре. Ми знаємо, що він прийняв цей виклик. Тому ми раді, що він разом з нами на наступні кілька років. Мені дуже приємно", – цитує Клоппа офіційний сайт Ліверпуля.

Додамо, що Цімікас став першим новачком "червоних" цього літа. За неофіційною інформацією, Олімпіакос отримав за лівого захисника близько 13 млн євро.

100 мільйонів Абрамовича, прекрасна робота Ман Сіті, економія Барси та Реала – трансферний ринок в умовах пандемії