УКР РУС

Головні новини футболу 5 вересня: Україна прибула до Чехії на матч Ліги націй, Маліновський – найкращий у Бельгії

6 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 5 вересня.

Збірна України

У середу збірна України прибула до Чехії на матч Ліги націй. Головний тренер "синьо-жовтих" розповів про підготовку до поєдинку – передматчева прес-конференція Андрія Шевченка.

Воротар національної команди Денис Бойко, який пропустив вечірнє тренування збірної України заявив, що очікує непростий матч, силовий футбол з великою кількістю боротьби. Хавбек Руслан Маліновський вважає, що команда має боржок перед вболівальниками.

Форвард Євген Селезньов ризикував пропустити матч через протерміновану візу. Також стало відомо, що Шевченко відпустив Шепелєва у молодіжну збірну України.

Збірна Чехії

Керманич чеської збірної розповів, що потрібно для перемоги – передматчева прес-конференція Карела Яроліма. Збірна Чехії переживає зміну поколінь – знайомство із першим опонентом у Лізі націй української збірної.

Оборонець Теодор Селассі пообіцяв із усією серйозністю виступати в Лізі націй. Чехія може стати прикладом для України – у місцевому футболі революція.

Інші топ-події

ФФУ запевнила, що УЄФА схвалив гасло "Слава Україні" на футболках збірної. Також нанесення фрази "Слава Україні" на нову форму збірної прокоментували в російській Держдумі.

Руслан Маліновський – найкращий гравець стартових турів у Бельгії. Ще один українець – Роман Безус – неподалік.

Форвард Баварії Роберт Лєвандовскі знову захотів у Реал. Натомість іспанська Барселона переглядає "нового Лєвандовскі" з Дженоа.