УКР РУС

Франція – Україна: Єзерський виокремив позитив для команди Шевченка

8 жовтня 2020 Читать на русском

Легенда збірної України Володимир Єзерський поділився думками від товариського матчу "синьо-жовтих" проти команди Франції (1:7).

Товариські матчі
завершено
-

"Усі ми прекрасно розуміємо, в якій ситуації опинилася команда Андрія Шевченка, і скільки часу було на підготовку до матчу з чинними чемпіонами світу, тому критикувати колектив я просто не маю морального права.

Франція – Україна – 7:1 – відео голів та огляд матчу

Ніхто не хоче так поступатися, але, на мій погляд, ця гра для тренерського штабу збірної, як і матч Ліги націй проти іспанців, дасть хорошу поживу для роздумів при підготовці до фінальної частини чемпіонату Європи. Через відсутність гравців Шахтаря керманич "синьо-жовтих" дав шанс проявити себе найближчому резерву, молодим футболістам. По-різному можна оцінювати дії гравців, але не всі впоралися з покладеними на них обов'язками.

Франція – Україна: Маліновський окреслив зони росту "синьо-жовтих"

У першому таймі наша команда була скутою, переважно самі собі привозили небезпеки біля своїх воріт. Можна було програти і з меншим рахунком, якби хлопці діяли так, як в дебюті другого тайму. Можливо, нам ще десь і зарано на рівних грати з такими європейськими монстрами. Але я впевнений в одному, що цей досвід допоможе багатьом нашим футболістам в професійному зростанні", – цитує екс-оборонця збірної Команда №1.

Нагадаємо, що напередодні Франція розбомбила Україну в спарингу, а єдиний м'яч у складі національної команди забив Циганков.

Україна у нокауті 1:7: антирекорд на десятиліття, "дві хвилини залишились – потерпіть", або Чим ми схожі на Молдову