УКР РУС

Лестер на класі перестріляв Бернлі, покер Сона забезпечив Тоттенхему розгром Саутгемптона, Брайтон знищив Ньюкасл

20 вересня 2020 Читать на русском

У неділю, в рамках 2-го туру АПЛ, відбулось кілька поєдинків. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 2-й тур

Саутгемптон – Тоттенхем – 2:5

Голи: Інгз, 32, 90 (пен)Сон Хин Мін, 45+2, 47, 64, 73, Кейн, 82

Ньюкасл – Брайтон – 0:3

Голи: Мопей, 4 (пен), 8, Коннолі, 83

Вилучення: Біссума, 89

Лестер – Бернлі – 4:2

Голи: Барнс, 20, Пітерс, 51 (аг.), Джастін, 61, Прат, 79 – Вуд, 10, Данн, 73

Ліверпуль обіграв Челсі завдяки дублю Мане – вирок лондонцям підписали Кепа та Крістенсен

Саутгемптон приймав Тоттенхем. "Святі" відкрили рахунок на 32-й хвилині завдяки голу Інгза, який холоднокровно пробив у дальній кут з меж карного майданчика. Проте, довго радіти господарям не судилось. Під завісу тайму Сон Хин Мін отримав чудову діагональ від Кейна у штрафному майданчику та зрівняв рахунок.

Одразу по перерві "шпори" вийшли уперед – Сон Хин Мін увірвався у штрафний майданчик і пробив у лівий кут. На 64-й той же Сон закріпив перевагу – він отримав довгу передачу від Кейна, увійшов у карний майданчик і холоднокровно пробив – 1:3. Після цього "святі" зовсім посипались – на 73-й дует Сон Хин Мін + Харрі Кейн поклали ще один. Здавалось, що гірше бути не може, але ні – Кейн на добиванні зумів забити ще один. Під завісу зустрічі Саутгемптону вдалось відквитати один гол завдяки пенальті, який реалізував Денні Інгз. Зрештою, фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу "шпор" – 2:5.

Арсенал здобув перемогу над Вест Хемом: 11 хвилин Ярмоленка як вирок, Боуен не вражає, а "каноніри" роблять заявку на ЛЧ

Брайтон завітав у гості до Ньюкасла. "Чайки" забезпечили собі комфортну перевагу у рахунку ще на перших хвилинах матчу. На 4-й хвилині Ніл Мопей реалізував пенальті, який привіз Аллен Сен-Максімен, а трохи згодом, на 8-й, той же Мопей замкнув передачу Троссара у карний майданчик. "Сороки" намагались повернутись до гри, але у першому таймі не створили жодного небезпечного момента.

У другому таймі Брайтон збільшив перевагу. Це Коннолі на 83-й отримав зручну діагональ у штрафний майданчик від Мопея, зупинив та неспішно закрутив на праву стійку. На 89-й Іве Біссума залишив "чайок" у меншості, але на результат гри це не вплинуло. Ньюкасл ж до кінця матчу не завдав жодного удару у площину воріт.

Манчестер Юнайтед без шансів програв VAR і Крістал Пелас, божевілля у матчах Лідса та Евертона

Лестер неочікувано пропустив вже на 10-й хвилині: Кріс Вуд отримав від Чарлі Тейлора ювелірну передачу з лівого флангу у воротарський майданчик суперника і, поборовшись з захисником, пробив у дальній кут воріт. Радість гостей тривала недовго: після розіграної як по нотах атаки, в якій Варді відтер кількох захисників, а екс-партнер Маліновського Тімоті Кастань викотив під удар Харві Барнсу – "лиси" ще до середини тайму відігрались.

По перерві автоголом відзначився Ерік Пітерс: намагаючись перервати простріл Варді захисник гостей зачепив круглого і, змінивши траекторію польоту м'яча, дезорієнтував голкіпера. Після результативного пострілу Джеймса Джастіна здавалося, що гру зроблено і перемога у кишені у підопічних Брендана Роджерса. Однак "бордові" не планували складати зброю – після навісу зі штрафного Джіммі Данн вдало зіграв головою і скоротив рахунок до мінімуму. Та за десять хвилин до закінчення матчу Денніс Прат зважився на дальній удар з-за меж штрафного майданчика і знову збільшив перевагу Лестера до двох голів.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ