УКР РУС

Динамо – Рух: анонс матчу УПЛ

21 березня 2021 Читать на русском

Динамо в рамках 19-го туру УПЛ приймає Рух. Анонс і прогноз на матч читайте на "Футбол 24".

Динамо вилетіло з Ліги Європи, але на внутрішній арені все круто. Кияни тримаються на першій позиції з 4-очковим відривом від Шахтаря, а тиждень тому команда ефектно здолала Зорю – можливо, це була найкраща перемога в УПЛ під керівництвом Мірчі Луческу. Та і до цього "біло-сині" йшли рівно – так, іноді траплялися осічки на кшталт лютневої нічиєї з Десною, але провалів в ході чемпіонату динамівці не мали (окрім розгрому в Класичному). При цьому вони мають найбільшу кількість очікуваних очок і голів, а також найменшу кількість очікуваних пропущених.

Бєсєдін перевершив легендарних форвардів Динамо – шокуючі цифри ефективності

Динамо об'єктивно є найкращою командою УПЛ прямо зараз, а до кінця сезону залишається всього вісім турів, які необхідно перетерпіти без осічок. Проблемою виступає щільний графік – команда провела 5 матчів за 15 днів, і вже в Іспанії було помітно, що інтенсивності "біло-синім" не вистачає. Домашній поєдинок проти передостанньої команди чемпіонату в таких умовах виглядає, як манна небесна.

Рух – не такий вже і слабкий суперник. Колектив здорово вкомплектований й непогано виглядає у тактичному плані, а у новому році львів'яни переграли Колос та відібрали очки у Ворскли (щоправда, не обійшлося без шаленого фарту). До того ж, у першому колі підопічні Івана Федика навіть відібрали очки у Шахтаря. Словом, відсутність належного налаштування на такого суперника може дорого коштувати динамівцям.

Динамо – Рух: Мисак виділив фактори, які допоможуть львів'янам відібрати очки у лідера УПЛ

Втім, за більшістю статистичних показників Рух все одно тримається на рівні аутсайдерів, а в останньому матчі Десна влаштувала львів'янам розгром – під високим пресингом чернігівців вони втрачали м'яч у власному штрафному й пропустили чотири голи. Та і Шахтар впевнено переміг підопічних Івана Федика. Коли суперник грає інтенсивно, Рух задихається й розвалюється. Такий вже клас.

Кадрова ситуація

Травмовані: Бурда, Костевич, Белуце, Вербіч, Тимчик (усі – Динамо)

Під питанням: Бєсєдін (Динамо)

Дискваліфіковані:

Орієнтовні склади на матч Динамо – Рух

Динамо: Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов, Миколенко – Сидорчук, Шапаренко – Циганков, Буяльський, Де Пена – Бєсєдін

Рух: Мисак – Гагун, Білий, Зец, Стаменкович – Карасюк, Федорчук – Климчук, Притула, Бойчук – Кухаревич

Прогноз "Футбол 24" – 2:0

Динамо у матчах проти аутсайдерів в поточному сезоні виглядає дуже потужно – кияни без особливого напруження двічі винесли Минай (3:0 і 4:0) та Львів (4:1, 3:1), а Рух та Інгулець восени були прибиті з рахунком 2:0. В рамках УПЛ відібрати очки у "біло-синіх" змогли тільки Десна, Зоря, Колос і Шахтар, а безпрограшна серія підопічних Мірчі Луческу нараховує вже дев'ять турів.

Грозний: Покажіть мені людину, яка скаже, що Динамо втратить очки з Рухом

Львів'яни, звісно ж, вміють впертися, та і забити шедевр на останній секунді тут є кому. Втім, зараз морально-вольових якостей, везіння та дальніх пострілів Кухаревича буде замало – Динамо не має права втрачати очки, тож буде вмикатись на максимум. Досі кияни не дарували шансів навіть середнякам (за виключенням Колоса), а у попередніх матчах рівень їхнього футболу не продемонстрував серйозних передумов для осічки.

Прямо зараз Динамо виглядає занадто сильним для Руха. Саме тому варто ставити на перемогу "біло-синіх".

"Схоластичний Шахтар та ідеальний план Фонсеки". Італія розчарована чемпіоном України, але похвалила одного з донеччан