УКР РУС

Динамо – Буде-Глімт – 1:1 – відео голів та огляд матчу

27 січня 2022 Читать на русском

Динамо та Буде-Глімт зустрілися у фінальному спарингу киян на іспанських зборах. Дивіться відео голів і огляд матчу на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Динамо виграло всі 3 матчі у 2022-му, причому пропустило лише 1 гол, а забило – 11. А ось для Буде-Глімт, що двічі поспіль став чемпіоном Норвегії, це була перша контрольна гра у новому році. Команда, яка не програла жодного разу на груповому етапі поточного сезону Ліги конференції з Ромою, Зорею і ЦСКА, поєдинком проти киян тільки починала підготовку до плей-офф єврокубка проти шотландського Селтіка.

Нещерет отримав перелом та струс мозку – на голкіпера Динамо очікує ретельний огляд у Києві

Динамо активніше розпочало поєдинок, і після кількох невдалих спроб кияни все ж відкрили рахунок. Після подачі з кутового Вітінью перевів м'яч у ворота. Ще до свистка на перерву гравці Буде-Глімта зрівняли рахунок, норвежцям також допоміг кутовий.

Другий тайм не виділявся великою кількістю небезпечних моментів. Найяскравішим епізодом стало зіткнення воротаря "біло-синіх" Руслана Нещерета з суперником, після чого українець не зміг продовжити гру. Фінальний свисток зафіксував нічию – 1:1.

Динамо не обірвало 26-матчеву безпрограшну серію єврокубкової сенсації – українцю розбили ніс, перша невдача у 2022 році