УКР РУС

Сампдорія здолала Удінезе, Рома розгромила Брешію, Лаціо дотиснув Сассуоло: 13-й тур Серії А, неділя

24 листопада 2019 Читать на русском

Відбулись чергові поєдинки 13-го туру Серії А. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2019/2020, 13-й тур

Болонья – Парма – 2:2

Голи: Паласіо, 40, Джемаїлі, 90+5 – Кулесевскі, 17, Якопоні, 71

Верона – Фіорентина – 1:0

Гол: Ді Кармін, 66

Рома – Брешія – 3:0

Голи: Смоллінг, 49, Манчіні, 57, Джеко, 66

Сассуоло – Лаціо – 1:2

Голи: Капуто, 45 – Іммобіле, 34, Кайседо, 90+1

Сампдорія – Удінезе – 2:1

Голи: Габ'ядіні, 45+6, Рамірес, 74 (пен) – Несторовскі, 29

Вилучення: Яяло, 51

Лечче – Кальярі – матч перенесено на понеділок (25.11), 16:00

У недільному матчі 13-го туру Серії А Болонья вдома зустрічалась з Пармою. Гості заволоділи ініціативою з перших хвилин й доволі швидко вийшли вперед – Кулесевскі красиво поклав м'яч у дальній кут воріт з лінії штрафного. Ще до перерви Паласіо відквитав один гол після подачі з кутового, але "хрестоносці" не планували сьогодні відпускати перемогу – Якопоні завершив зразкову контратаку гостей, перегравши голкіпера віч-на-віч. Втім, на 5-й доданій хвилині Джемаїлі несподівано вирвав нічию для своєї команди – 2:2.

В іншому поєдинку Фіорентина завітала у гості до Верони. Господарі виглядали відверто гостріше у першому таймі, однак жодній з команд відкрити рахунок до перерви не вдалось. В середині другого тайму Верона справедливо забила – красиву атаку "жовто-синіх" завершив Ді Кармін ударом у кут воріт. Фіорентина виглядала пасивно, тож підсумок матчу глядачів не здивував – 1:0 на користь господарів.

Мораєс може покинути Шахтар вже взимку, – ЗМІ

У Римі команда Паулу Фонсеки приймала Брешію. Перша половина зустрічі не вирізнялась великою кількістю моментів біля обох воріт. Могли забивати Пеллегріні та Доннарумма, але їхнім ударам не вистачило точності. У дебюті другого тайму римляни фактично зробили гру, забивши два швидкі голи – Смоллінг забив після кутового, а дещо пізніше скинув на Манчіні, який з меж штрафного поцілив точно у дев'ятку. На 67-й хвилині Джеко довів рахунок до розгромного – Смоллінг ледь не забив гол-близнюк, кіпер парирував, але Едін все ж заштовхав м'яч у ворота. Зрештою, цього виявилось достатньо для впевненої перемоги – 3:0.

Лаціо на виїзді проводив матч проти Сассуоло. На 34-й хвилині найкращий бомбардир Серії А у цьому сезоні Чіро Іммобіле відкрив рахунок – прийняв передачу Корреа у штрафному, розібрався з захисниками й пробив під голкіпером. Втім, ще до свистка на перерву господарі відігрались – Капуто замкнув подачу з кутового. По перерві нагод змінити рахунок було обмаль, однак Кайседо на 90+1-й таки вирвав для гостей перемогу – 1:2.

Іммобіле увірвався до трійки найкращих бомбардирів у історії Лаціо

У іншому матчі туру Самдорія у рідних стінах грала проти Удінезе. Гості в середині першого тайму повели у рахунку – Несторовскі влучно вистрілив з межі штрафного майданчика. На 6-й (!) доданій хвилині до першого тайму Сампдорія зрівняла – Габ'ядіні створив шедевр зі штрафного удару, закрутивши у ближню дев'ятку! По перерві гравці Удінезе залишились у меншості після брутального підкату Яяло у центрі поля, а невдовзі Рамірес вивів підопічних Раньєрі вперед, реалізувавши пенальті. У підсумку Сампдорія нарешті покинула зону вильоту, а Удінезе опустився на 13-у сходинку.

Поєдинок між Лечче та Кальярі був перенесений через погані погодні умови на понеділок (25.11), 16:00.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ