УКР РУС

Барселона цинічно зірвала трансфер форварда, який забив на Камп Ноу – він вже зібрав валізи

18 лютого 2020 Читать на русском

Нападник Хетафе Анхель Родрігес ледь не зробив фатальну помилку під час перемовин з каталонським грандом, який шукає заміну Луїсу Суаресу.

32-річний футболіст майже домовився щодо трансферу на Камп Ноу за 6 млн євро, але перед самісіньким підписанням контракту Барселона дала задню, інформує Diario SPORT.

Барселона найняла компанію, щоб заплямувати репутацію власних зірок у соцмережах – великий скандал

Керівництво каталонського клубу вирішило, що Анхель, якому в квітні виповниться 33, занадто старий для схожих викликів. Однак, основною причиною зірваних перемовин стало фінансове питання. Барса начебто засумнівалась, що зможе вигідно перепродати його вже наступного літа, або хоча б компенсувати витрачені кошти через вік форварда.

Цікаво, що Хетафе вже змирився з втратою Анхеля минулих вихідних. Сам гравець навіть не святкував свій красивий гол на Камп Ноу.

До слова, схожу ситуацію цієї зими пережив екс-форвард Вільяреала Седрік Бакамбу, якого за чутками ледь не знімали з літака в Барселону.

Новим фаворитом "кулес" на вакантну позицію "дев'ятки" вважається лідер Леганеса Мартін Брейтвейт – гроза іспанських авторитетів.

Екс-форвард Карпат і Динамо як відчай Барселони: каталонців намагаються розвести на гроші, але Реал може змінити все