УКР РУС

Альба: У нас кидають достатньо гівна ззовні, щоб ми кидались ним між собою

7 лютого 2020 Читать на русском

Захисник Барселони Жорді Альба висловився з приводу останніх подій у каталонському клубі.

"У кожного є своя думка. Але до цієї ситуації мають відношення лише гравці і тренерський штаб. У нас кидають достатньо гівна ззовні, щоб ми кидались ним між собою. На полі ми довели, що залишаємося командою.

Бартомеу прокоментував виліт Барселони з Кубка Іспанії

Абідаль був хорошим гравцем, його дуже люблять вболівальники, і саме тому він повинен розуміти, що відбувається у роздягальні. Він повинен знати, як почувають себе футболісти.

Сетьєн – про виліт Барселони з Кубка Іспанії: Все було добре, за винятком результату

Щодо вильоту з Кубка Іспанії... Я думаю, що ми провели дуже гарну гру, одну з найкращих в сезоні. Прикро за гол на останній хвилині, але це футбол. Я дуже пишаюся командою, особливо щодо якості гри. Нам потрібно продовжувати так і надалі", – цитує Альбу видання Marca.

Нагадаємо, Барселону вже кілька днів буквально "штормить": після звільнення тренера Ернесто Вальверде спортивний директор "блаугранас" Ерік Абідаль натякнув, що наставник покинув свій пост з подачі деяких гравців. Ліонель Мессі звинуватив Абідаля у брехні і зажадав конкретних імен.

А вчора "синьо-гранатові" припинили свої виступи у Кубку Іспанії, мінімально поступившись вже у доданий час Атлетіку з Більбао.

Атлетік – Барселона: заслужений виліт "блаугранас" з Кубка, тріумф Сімона та Вільямса і неможливість гри у футбол Кройфа