УКР РУС

"Звинувачую FA у нагріванні кульок", – Сульшер дотепно оцінив вибір складних суперників для МЮ в кубкових турнірах

3 січня 2020 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Уле Гуннар Сульшер поділився очікуваннями від матчу 1/32 фіналу Кубка Англії проти Вулверхемптона.

"Перш за все, ми звинувачуємо FA у нагріванні кульок. Минулоріч "вовки" на виїзді, тепер знову "вовки" на виїзді, вони явно не збираються полегшити нам життя.

Манчестер Юнайтед, Манчестер Сіті і Тоттенхем вишикувались в чергу за зіркою Норвіча

Ми граємо на Молінью вже вчетверте, і жодного разу не перемогли. Ліверпуль програвав там у минулому сезоні, Манчестер Сіті нещодавно. Нам потрібно грати добре, ми повинні виступити і налаштовуватися позитивно, тому що ми хочемо відповісти після поразки від Арсенала. Усі казали, що це поганий виступ, але це була гарна гра між хорошими командами.

Насамперед у Вулверхемптона є якість, у них хороші гравці, хороший менеджер, який сформував свій спосіб гри, свою філософію. Гравці звикають і легко переходять з 3-5-2 на 3-4-3, здається, вони знають кожну дрібницю. Ми готуємося до важкої ночі на Молінью", – цитує Сульшера ВВС.

Нагадаємо, у минулому розіграші Кубка Англії саме Вулверхемптон вибив Манчестер Юнайтед на стадії 1/4 фіналу, а цьогорічна зустріч відбудеться вже завтра (4 січня).

Сульшер втратив образ, партнери Ярмоли не рвали так 15 років, бразильський "ісус" любить "іриски" – дива новорічної АПЛ