УКР РУС

"Зінченко регулярно їздить до Москви, тоді як Мхітарян відмовився їхати до Азербайджану на фінал ЛЄ", – Несенюк

25 червня 2019 Читать на русском

Глава департаменту Динамо по роботі із засобами масової інформації Микола Несенюк порівняв політичні позиції Олександра Зінченка та Генріха Мхітаряна.

"Тридцять років тому між вірменами і азербайджанцями спалахнув конфлікт, який триває досі. Є людські жертви, сотні тисяч біженців, зруйновані міста і села.

Мхітарян офіційно пропустить фінал Ліги Європи проти Челсі – гравець прокоментував рішення Арсенала

Саме тому вірменин Мхітарян, який виступає за Арсенал, не поїхав у Баку, столицю Азербайджану, на фінальний матч Ліги Європи.

П'ять років тому між росіянами і українцями спалахнув конфлікт, який триває досі. Є людські жертви, сотні тисяч біженців, зруйновані міста і села.

"Досі не зрозумів, що він там робив", – Зінченко відвідав Москву та шокував навіть росіян

Як ви думаєте, поїхав би українець Зінченко, який виступає за Манчестер Сіті, в Москву, столицю Росії, якби його клуб повинен був би там грати матч єврокубків?

Питання недоречне і відповідь очевидна. Зінченко в Москву їздить регулярно і відчуває себе там як вдома. Саме тому у вірмен є Мхітарян, якого ніхто не засуджує, а у нас – Зінченко, якого теж, здається, ніхто не засуджує", – написав Несенюк у своєму блозі на Gazeta.ua.

Твіттеріада. Зінченко заразив вірусом партнерів по збірній, сексуальна фея звела з розуму лідера Аякса – відмовив Барсі