УКР РУС

"Зінченко не долар, щоб усім подобатися": Селезньов розніс критиків українця, закликавши не брати з нього приклад 

30 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Екс-форвард збірної України Євген Селезньов став на захист Олександра Зінченка, який потрапив в опалу після двох останніх турів АПЛ.

"Зінченко моя близька людина, він акуратист, перфекціоніст. Завжди грає на команду. Щодо останніх матчів, усі ми в житті помиляємося. Не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Саня – просто красень, жодного питання в мене до його гри ніколи не виникало.

Зінченко втер носа скептикам – лідер Арсенала потрапив до топ-11 першої частини сезону АПЛ

Експерти завжди накидаються, якщо щось не подобається. Зінченко не долар, євро чи гривня, щоб усім подобатися. Сані не потрібно звертати увагу на хейт і рухатися до своєї мрії. Усе буде добре.

Я під час своєї ігрової кар'єри завжди відповідав експертам на критику, але Зінченку так робити не треба. Він з іншого покоління і мудріший, ніж я. Нехай працює на своє ім'я і все буде добре. Бажаю йому успіхів і завоювати чемпіонство з Арсеналом", – сказав Селезньов у коментарі Sport Express.

Нагадаємо, після невдалих матчів проти Ліверпуля і Вест Хема Зінченко піддався критиці з боку фанатів і експертів – дехто навіть натякав, що невпевнена гра українця може завадити "канонірам" у боротьбі за золото АПЛ.

Фани Арсенала знищили Зінченка попри унікальний рекорд, Мудрик "присоромив" зірку – англійські експерти вказали на двері