УКР РУС

Жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів: онлайн-трансляція – як це було

17 грудня 2018 Читать на русском

Жеребкування плей-офф ЛЧ 2018/19 відбулося у понеділок,17 грудня, о 13:00 за Києвом. Зокрема, своїх суперників на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів дізнавалися Євген Коноплянка та Олександр Зінченко. "Футбол 24" провів онлайн-трансляцію жеребкування.

ЛіверпульБаварія. Нічого собі парочка на десерт!

Результати жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів – всі пари

АяксРеал Мадрид. Це буде цікаво.

Рома Порту. Обидва клуби не засмутились, мабуть.

Ліон зіграє проти Барселони. Ех, згадуємо про Шахтар, який міг бути на місці французів!

Четверта пара Тоттенхем Борусія Дортмунд.

Манчестер Юнайтед виходить на ПСЖ.

Атлетіко зіграє проти Ювентуса. Роналду повертається у Мадрид!

Шальке випадає першим. Клуб Коноплянки зіграє проти Манчестер Сіті Зінченка!

На сцені Луїс Гарсія – спеціальниий гість жеребкування, іспанець, який допоміг Ліверпулю виграти Лігу чемпіонів. У тому самому фантастичному матчі проти Мілана. Гарсія уже без своєї фірмової зачіски.

Математичні розрахунки – хто має найбільше шансів потрапити на кого. Реал і Барселона мають найбільше шансів зустрітись... з Шальке. А пара українців Зінченко vs Коноплянка – другий найреальніший варіант!

Шальке Коноплянки – головний аутсайдер плей-офф ЛЧ, на думку букмекерів. Трохи кращі шанси мають Порту, Рома, кривдники Шахтаря і Динамо Ліон та Аякс – їх теж вважають непоганим суперником для грандів на цій стадії.

У Швейцарії вже все готове. Місто Ньйон зібрало нині вершки футбольного світу.

Нагадаємо, Шахтар посів 3-є місце у своїй групі та вилетів у Лігу Європи. Жеребкування 1/8 фіналу стартувало о 13:00 за київським часом. Пряма трансляція онлайн у цій новині на "Футбол 24" і каналі "Футбол 1". Зазначимо, що на цій стадії турніру не могли зіграти між собою команди з тієї ж країни, а також ті, що були змагались в одній групі. Перші матчі 1/8 фіналу відбудуться 12/13 і 19/20 лютого, матчі-відповіді – 5/6 і 12/13 березня.

Ліга чемпіонів 2018/19: невдача Шахтаря, Англія йде без втрат, виступи українців – підсумки групового етапу

Сіяні клуби (переможці груп) гратимуть вирішальний поєдинок цієї стадії вдома.

Команди, які посіли у своїх групах перші місця: Борусія Д, Барселона, ПСЖ, Порту, Баварія, Манчестер Сіті, Реал, Ювентус

Команди, які посіли у своїх групах другі місця: Атлетіко, Тоттенхем, Ліверпуль, Шальке, Аякс, Рома, Манчестер Юнайтед, Ліон