УКР РУС

Збірна України зазнала чергової втрати перед стартом у Лізі націй

29 серпня 2020 Читать на русском

"Синьо-жовті" недорахувались кількох провідних виконавців на старті Ліги націй.

Підопічні Андрія Шевченка продовжують підготовку до матчів Ліги націй. Сьогодні, 29 серпня, після теоретичного заняття відбулось чергове тренування – уже п’яте на зборі. Тренерський штаб шліфує різні ігрові моделі та напрацьовує загальну структури гри, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Збірна України розпочала підготовку до матчів Ліги націй – втрати гравців Динамо, без Луніна, Маліновського і компанії

Поки не всі гравці можуть повноцінно тренуватись. На Богдана Михайліченка лише очікують у розташуванні національної збірної (захисник Андерлехта напередодні допоміг своїй команді врятувати нічию у поєдинку з Остенде), натомість Віталій Буяльський змушений заліковувати травму і не зможе допомогти "синьо-жовтим" на старті Ліги націй.

Нагадаємо, півзахисник Динамо у матчі за Суперкубок України отримав пошкодження – забій колінного суглоба. Як наслідок, Буяльський залишився у Києві для проходження МРТ. Після медичного обстеження лікарі приписали Віталію роботу за індивідуальною програмою протягом семи днів.

До слова, поєдинок Україна – Швейцарія відбудеться 3 вересня у Львові. Три дні потому "синьо-жовті" зіграють з іспанцями на виїзді.

Що не гол, то шедевр. Маліновський розстріляв Серію А своєю гарматою – відео та стиль ударів