УКР РУС

Забарний отримав вердикт від наставника Борнмута після фіаско з Астон Віллою: "Йому є куди рости"

23 квітня 17:56 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Головний тренер "вишень" Андоні Іраола задоволений грою українського захисника Іллі Забарного у поточному сезоні.

"Так, я чув, що вболівальники співали пісню про Забарного. Я не сильно зрозумів, що вони співали, але я знаю, що там щось про Іллю. Я думаю, що це добре, особливо для нього.

Помилки Забарного призвели до поразки від Астон Вілли, Крістал Пелас знищив Вест Хем

Він прийшов сюди 18 місяців тому, і, звісно, в нього був період адаптації. Минулий сезон не був легким для нього, в тому числі через травму. Через травму він зіграв не так багато, як хотів би.

Але я думаю, що цей сезон дуже хороший для нього. Він відчуває впевненість, проявляє лідерські якості, більше розмовляє. Він ідеально володіє англійською і може комунікувати з партнерами. Він має продовжувати, тому що йому досі є куди рости. Враховуючи його вік та рівень, все дуже добре", – сказав Іраола на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, у поточному сезоні Ілля зіграв за "вишень" у 38 поєдинках, в яких забив 1 м'яч. Його контракт з англійцями чинний до літа 2028 року. Transfermarkt оцінює гравця у 28 млн євро.

Артета виніс безжальний вердикт Зінченку, Миколенко вривається в топ – нове прізвисько зірки збірної України вражає

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ