УКР РУС

Яремчук залякує Барселону перед Лігою чемпіонів – дубль українця продовжив ідеальну серію Бенфіки в чемпіонаті

25 вересня 2021 Читать на русском

Форвард Бенфіки Роман Яремчук продовжує забивати у складі лісабонського клубу, а "орли" – перемагати у португальській першості. Читайте звіт про зустріч Гімараєш – Бенфіка на "Футбол 24".

Чемпіонат Португалії 2021/22, 7-й тур

Гімараєш – Бенфіка – 1:3

Голи: Дуарте, 78, (пен.) – Яремчук, 30, 41, Жоау Маріу, 73

Яремчук вийшов у стартовому складі Бенфіки на матч 7-го туру чемпіонату Португалії проти Гімараєша та ще в першому таймі віддячив тренеру за довіру. Роман відкрив рахунок на 30 хвилині – пройшла передача Вертонгена на хід, а українець вишукано перекинув голкіпера.

Яремчук визнаний найкращим гравцем матчу португальської першості – Бенфіка оригінально привітала українця

А ближче до перерви Роман оформив дубль. Цього разу нападник вискочив віч-на-віч з голкіпером, не зміг пробити через підкат захисника, але м'яч вдало відскочив для Яремчука – той з другої спроби оформив дубль.

Після перерви Жорже Жезуш вирішив поберегти українського форварда, замінивши його на Піцці на 66 хвилині. Це не завадило "орлам" забити ще раз, цього разу відзначився Жоау Маріу. Гімараєш відіграв один м'яч завдяки голу екс-нападника Львова Бруну Дуарте з пенальті.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся переглядом топових матчів! Żubrówka – відкрий легенду! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Таким чином, Бенфіка набрала 21 очко після 7 турів, продовжуючи очолювати турнірну таблицю. Вже за 4 дні лісабонці продовжать виступи у Лізі чемпіонів – до команди Яремчука в гості завітає Барселона 29 вересня, початок матчу о 22:00.

Аталанта розписала нічию з Інтером у грі з незабитим пенальті й скасованим взяттям воріт – Маліновський створив два голи