УКР РУС

"Якби у нас було 11 гравців ми могли б виграти з різницею в 10 голів": захисник Гента оцінив наслідки вилучення Яремчука

27 грудня 2020 Читать на русском

Захисник бельгійського Гента Алессіо Кастро-Монтес прокоментував червону картку українського форварда Романа Яремчука, яку той отримав за поштовх у спину суперника в матчі з Кортрейком.

"Після матчу Роман звернувся до команди і попросив вибачення. Тренер сказав, що багато гравців можуть побувати у такій ситуації в майбутньому, тому це повинно послужити уроком.

"Червона картка Яремчука – це реакція, але він відповів неправильно": наставник Гента прокоментував вилучення українця

Це повчальний момент для всіх нас, сподіваюся, Роман також винесе з цього урок. Він був дуже важливий для команди, але цього разу підвів.

Складно сказати, що було б, якби у нас було 11 гравців. Ми могли виграти з різницею в 10 голів, якби використали свої шанси", – цитує Кастро-Монтеса офіційний сайт Гента.

Нагадаємо, українець в середині першого тайму побачив перед собою необов'язкову червону картку і залишив команду у меншості. Роман порушив правила біля воріт Кортрейка, несподівано штовхнувши у спину Петара Голубовіча, який перебував без м'яча. Це вилучення стало для Яремчука дебютним у Лізі Жупіле, а його команда у меншості поступилась супернику і опустилась вже на 11 сходинку турнірної таблиці чемпіонату Бельгії.

Гент програв "битву українців" та перервав вдалу серію – червона картка Яремчука стала фатальною